UFC

Propadne li povratak u Las Vegas, UFC ima rezervnu lokaciju za novu priredbu već ovoga mjeseca!

 Douglas P. DeFelice/Getty Images/AFP
Tri priredbe u Jacksonvilleu su iza nas, a novi UFC-ov event trebao bi se održati već 30. svibnja.

Puno toga oko novog UFC-ovog pojavljivanja na malim ekranima još nije poznato, a jedno od glavnih pitanja koje se nameće ovih dana je ono vezano uz lokaciju.

Naime, UFC-u bi idealno bilo da Las Vegas otvori svoja vrata sportskim događanjima pa da se do daljnjeg priredbe organiziraju u njihovom APEX kompleksu. No, u Nevadi su još uvijek na snazi mjere opreza koje koče takve planove.

U ovim trenucima nije poznato hoće li se situacija promijeniti, ali dobra je vijest da UFC sada ima i rezervnu opciju. To je, sudeći prema posljednjim vijestima, Arizona koja je otvoreno pozvala na povratak sporta.

Samim time, UFC bi mogao postati prvi sportski gigant koji će se vratiti u ovu saveznu američku državu. A da je to opcija, pod uvjetom da Nevada ispadne iz igre, potvrdio je i Dana White.

"Da, tamo bih onda otišao. 100 posto", bez oklijevanja je poručio predsjednik UFC-a.

U Arizoni je u prošlosti već održano nekoliko priredbi u organizaciji slavne MMA promocije, a posljednja od njih dogodila se u veljači prošle godine kad je u Phoenixu Francis Ngannou zaustavio bivšeg prvaka Caina Velasqueza.

Iako službene potvrde još uvijek nema, sljedeći UFC-ov event prema nekim bi ranijim najavama mogla predvoditi borba Tyrona Woodleyja i Gilberta Burnsa.

Linker
24. travanj 2024 17:47