Regija

Provjerili smo što kažu kladionice za KSW 51: Tko su favoriti, a tko autsajderi?!

KSW 51
 Ulaznice na Eventim.hr
Poljski MMA div Konfrontacja Sztuk Walki nam za samo tri tjedna stiže u Arenu Zagreb, a popis borbi vrvi hrvatskim i regionalnim borilačkim zvijezdama. U glavnoj borbi večeri će Erko Jun ukrstiti rukavice s Mariuszom Pudzianowskim, a naš Antun Račić će se boriti protiv Damiana Stasiaka za pojas u bantam kategoriji.

Odlučili smo provjeriti ponudu kladionica i vidjeti tko su favoriti, a tko autsajderi u očima "bookmakera". Hrvatski borci, koji su za sada uvršteni u ponudu, su redom favoriti. Kvota na slavlje Račića u meču za titulu je 1.56, dok je koeficijent na njegovog protivnika, bivšeg UFC borca Stasiaka,- 2.32. Erslan je još uvjerljiviji favorit protiv Rodrigueza. Ukoliko planirate staviti nešto novca na člana zagrebačkog ATT-a, nudi se koeficijent od tek 1.34. Kvota na slavlje njegovog protivnika malo prelazi 3.00. I Pejićev dvoboj je uvršten u ponudu, no s obzirom da se "Nitru" u četvrtak promijenio protivnik, koeficijent na pobjedu protiv Klaczeka (1.29) ne znači previše. Pretpostavljamo da će kladionice vrlo brzo napraviti promjenu i u ponudu uvrstiti Daniela Torresa. No, ne vjerujemo da će se stvari previše promijeniti.

Kada govorimo o "main eventu" tu je situacija puno gušća. Poljski "strongman" Mariusz Pudzianowski je blagi favorit protiv bosanskohercegovačke zvijezde Erka Juna. Kvota na Poljaka je 1.75, dok je ona na Juna okruglih 2.00.

U sunaslovnoj borbi će nastupiti "Psihopata" Vaso Bakočević protiv iskusnog poljskog veterana Borysa Mankowskog. Kladionice procjenjuju da je Poljak priličan favorit, a da bi slavlje Crnogorca bilo veliko iznenađenje. Pa je tako kvota na pobjedu Makowskog 1.29, dok je ona na slavlje popularnog "Psihopate" čak 3.40.

Posljednji dvoboj s KSW-a 51 koji za sada nude kladionice je onaj između Ilića i Kesika. Srpski "Joker" je prema "bookmakerima" izgledniji pobjednik pa je na njegovo slavlje kvota 1.67, dok je ona na pobjedu Kesika 2.11.

Za sada nedostaju mečevi Delije (protiv Stojnića), Rakasa, Janičića i Krušiča. No, vjerojatno će se i oni naći u ponudi kako se 9. studeni bude približavao.

Ivan Erslan vs. Darwin Rodriguez 1.34 - 3.05

Antun Račić vs. Damian Stasiak 1.56 - 2.32

Borys Mankowski vs. Vaso Bakočević 1.29 - 3.40

Aleksandar Ilić vs. Cezary Kesik 1.67 - 2.11

Mariusz Pudzianowski vs. Erko Jun 1.75 - 2.00

Linker
12. travanj 2024 06:12