IMAO PROBLEMA SA ŠTITNIKOM ZA ZUBE

(VIDEO) Bellator 225: Sergei Kharitonov nokautirao ometenog i frustriranog Matta Mitrionea

U glavnoj borbi Bellator 225 priredbe održanoj sinoć u Bridgeportu Sergei Kharitonov završio je Matta Mitrionea tehničkim nokautom u drugoj rundi. Meč su obilježile poteškoće s Mitrioneovim štitnikom za zube koji mu je konstatno ispadao iz usta te je igrao ulogu u konačnom rezultatu.
Matt Mitrione i Sergei Kharitonov

Kharitonov i Mitrione su na Bellatoru 225 konačno odradili revanš njihove borbe iz veljače koja je završila "no contest" rezultatom nakon što je Mitrione nenamjerno pogodio ilegalnim udarcem u prepone i tako onesposobio Kharitonova da nastavi borbu.

Revanš je krenuo dobro za Mitrionea sve do sredine prve runde kada je počeo imati tehničkih potekoća sa štitnikom za zube. Zaštitna guma mu je ispadala iz usta i nakon što se to dogodilo tri puta sudac Dan Miragliotta zaprijetio mu je oduzimanjem boda.

Između rundi Mitrione je dobio još jedno upozorenje. Teškaš je čak napomeno kako imaju rezervni štitnik, međutim njegov kut nije reagirao što se pokazalo kao velika pogreška u nastavku meča. Naime, Kharitonov mu je u drugoj rundi krošeom ponovno izbio štitnik iz usta. Prije nego što je sudac uspio intervenirati, sada već poprilično frustirani Mitrione nastavio se boriti te je primio apekat i koljeno kojim ga Kharitonov šalje na pod i završava ground and poundom.

U drugoj glavnoj borbi večeri Vitaly Minakov slavio je protiv bivšeg UFC-ovca Timothyja Johnsona nokautom u prvoj rundi. Pulen legendarnog Fedora Emelienenka dominirao je Amerikanca svojim hrvanjem prije nego što je pogodio "kickom" i direktom koji su ošamutili Johnsona i poslali ga uz kavez gdje ga Minakov brzo završava udarcima za pobjedu nokautom nakon manje od dvije minute borbe. Minakov se tako vratio na pobjedničke staze nakon što je u veljači od Cheicka Konga doživio prvi poraz karijere.

Bellator 225 ponudio je mnošto prekida budući da je u rijetko viđenom scenariju svih 14 borbi završilo prekidom. Među slavljenicima našao se i Yaroslav Amosov, neporaženi borac koji u karijeri ima pobjedu nad KSW-ovim prvakom Robertom Soldićem. D'Arce gušenjem u drugoj rundi Ukrajinac je poazio Davida Rickelsa.

Na uvodnim borbama do nove pobjede je došao Nick Newel, javnosti poznat kao hendikepirani borac koji je prošle godine pokušao osigurati ugovor s UFC-om preko Contetenders Seriesa. On je u svom debiju za Bellator nakon tri minute svladao Coreyja Browninga trokut gušenjem rukom u prvoj rundi.

Sve prekide s glavog programa možete pogledati u priloženom "highlights" videu na kraju članka.

Bellator 225 rezultati:

Sergei Kharitonov def. Matt Mitrione- nokaut, 2. runda (1:24)

Vitaly Minakov def. Timothy Johnson- nokaut, 1. runda (1:45)

Alejandra Lara def. Taylor Turner- tehnički nokaut, 1. runda (3:44)

Yaroslav Amosov def. David Rickels- Submission (D'Arce gušenje) 2. runda (4:05)

Tyrell Fortune def. Rudy Schaffroth- Submission (gušenje s leđa) 2. runda (2:08)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 06:27