Ahmed Vila poražen prekidom u drugoj rundi

Mladi bosanskohercegovački MMA borac Ahmed Vila nije uspio u subotu u austrijskom Innsbrucku na priredbi Innferno 4 stići do titule u perolakoj kategoriji. Od njega je prekidom u drugoj rundi bio bolji Brazilac Daniel Torres.

Razlog prekida je bila posjekotina radi koje je sudac prekinuo meč. Vila je dominirao u prvoj rundi, a onda je prema vlastitim riječima počinio veliku pogrešku u drugoj.

"Nažalost, nisam donio kući pobjedu. Osjećao sam se sjajno prime borbe i tijekom borbe. Vjerovao sam da dominiram u prvoj rundi, a u drugoj sam napravio jednu veliku grešku.  To je nešto  što mi se često dogaša i u drugim mečevima i radi toga sam kažnjen. Uzet ću malo odmora, mislim da je vrijeme za biti pametnij!", napisao je Vila na svom Instagramu.

Ovo je za mladog Sarajliju treći poraz u karijeri, a drugi uzastopno nakon što je u zadnjem nastupu, a ujedno i debiju za Cage Warriors promociju, poražen prekidom već u prvoj rundi od Madsa Burnella. Do sada je ostvario 6 profesionalnih pobjeda, a bio je i FFC prvak u lakoj kategoriji.

 

Newsletter

Prijavite se na Fightsite.hr newsletter i ne propustite zanimljive priče!