Regija

Ahmed Vila poražen prekidom u drugoj rundi

Ahmed Vila
 Instagram
Mladi bosanskohercegovački MMA borac Ahmed Vila nije uspio u subotu u austrijskom Innsbrucku na priredbi Innferno 4 stići do titule u perolakoj kategoriji. Od njega je prekidom u drugoj rundi bio bolji Brazilac Daniel Torres.

Razlog prekida je bila posjekotina radi koje je sudac prekinuo meč. Vila je dominirao u prvoj rundi, a onda je prema vlastitim riječima počinio veliku pogrešku u drugoj.

"Nažalost, nisam donio kući pobjedu. Osjećao sam se sjajno prime borbe i tijekom borbe. Vjerovao sam da dominiram u prvoj rundi, a u drugoj sam napravio jednu veliku grešku. To je nešto što mi se često dogaša i u drugim mečevima i radi toga sam kažnjen. Uzet ću malo odmora, mislim da je vrijeme za biti pametnij!", napisao je Vila na svom Instagramu.

Ovo je za mladog Sarajliju treći poraz u karijeri, a drugi uzastopno nakon što je u zadnjem nastupu, a ujedno i debiju za Cage Warriors promociju, poražen prekidom već u prvoj rundi od Madsa Burnella. Do sada je ostvario 6 profesionalnih pobjeda, a bio je i FFC prvak u lakoj kategoriji.

Linker
20. travanj 2024 08:48