Regija

Aleksandar Rakas potpisao za KSW, nastupa u Areni!

Aleksandar Rakas
 Instagram (Screenshot)
Još jedan hrvatski borac je potpisao ugovor s poljskom organizacijom KSW i debitirat će na zagrebačkoj priredbi zakazanoj za 9. studeni. Iskusni Aleksandar Rakas će se pridružiti Pejiću, Račiću i vjerojatno Soldiću, na popisu borbi u Areni.

O potpisu za moćnu Konfrontacju je izvijestio na svom službenom Instagramu te je najavio nastup u Zagrebu.

"Dragi prijatelji, potpisan ugovor na četiri borbe u najvećoj europskoj organizaciji - KSW. Prva borba bit će u zagrebačkoj Areni 9.11.2019. Zahvaljujem na ukazanom povjerenju predsjedniku KSW-a Martinu Lewandowskom i svom menadžeru Ivanu Dijakoviću. Vidimo se u Areni...", napisao je Rakas uz fotografiju na kojoj potpisuje ugovor.

U ovom trenutku je vrlo teško procijeniti tko bi mu trebao biti protivnik u Zagrebu pred njegovom publikom, no niti nema službene potvrde od strane KSW-a. Član Cro Cop tima u svojoj objavi kaže da je potpisao ugovor na četiri borbe, što znači da ćemo ga u narednom dužem periodu gledati u kavezu Konfrotacje Sztuk Walki.

Rakas u profesionalnoj karijeri ima 15 pobjeda i 7 poraza, a trenutačno plovi na nizu od tri uzastopna slavlja. Od većih organizacija smo ga gledali u ruskom M-1 Globalu, njemačkom Superior FC-u i na FFC-ovoj Futures seriji 2014. godine. Od poznatijih imena s kojima je već ulazio u borilište valja izdvojiti ona Lemmyja Krušiča, Vase Bakočevića i Bojana Kosednara.

Nije jasno hoće li Rakas i dalje nastupiti na ranije zakazanom meču u japanskom Pancraseu. Tamo bi se 20. listopada trebao boriti protiv domaćeg protivnika Kente Takagija. Event je zakazan 20. listopada, što je dvadesetak dana prije KSW-a 51 u Zagrebu.

Linker
19. travanj 2024 11:04