Regija

Ante Delija dobio je veliku čast koja njegov UFC debi čini još većim

Stipe Drviš i Ante Delija
 Instagram
Ante Delija će u svom UFC debiju imati još veću priliku i čast nego što se to na prvu činilo

Ciryl Gane i Ante Delija promovirani su u sunaslovnu borbu UFC Fight Night 180 priredbe, koja se u nedjelju 18. listopada održava na Fight Islandu.Tako debi nastup hrvatskog teškaša još više dobija na vrijednosti nego što je to prvobitno bio slučaj te će samo njegova borba protiv talentiranog francuskog teškaša prethoditi glavnoj borbi priredbe, onoj između Chan Sunga Junga i Briana Ortege.

Ova vijest postala je službena tijekom posljednje UFC priredbe, kad je kompletan raspored objavljen. Do sada se očekivalo kako će sunaslovna borba biti okršaj ženske muha kategorije između Jessice Andrade i Katlyn Chookagian, što je bilo realno za očekivati i prema rankingu, no UFC je odlučio još jača svjetla reflektora dati teškaškim potencijalima. Samim time ovo je još veća prilika za Antu, da dobrom izvedbom, a posebno pozitivnim ishodom borbom, sebe stavi u izuzetno dobru startnu poziciju pred drugu UFC borbu. U borbu ulazi kao veliki autsajder, pa bi time svaki dobar rezultat zapravo još više odjeknuo.

Na glavnom programu priredbe nalaze se još spomenuta borba između Andrade i Chookagian, poluteškaški okršaj između Jimmyja Crutea i Modestasa Bakauskasa te povratak Thomasa Almeide borbom protiv Jonathana Martineza.

Uz saznanje ove informacije, poznato je i kad bi se Ante mogao naći u Octagonu. Budući da glavni program započinje u 1 sat iza ponoći, borbu Delija i Ganea možemo očekivati između 2 sata i 30 minuta te 3 sata.

Linker
14. travanj 2024 06:18