Regija

Ante Delija putuje u Las Vegas na PFL doigravanje: 'Rekli su mi da budem spreman!'

Ante Delija
 screenshot/PFL
Službeno je potvrđeno ono što se očekivalo još otkako je završio prvi krug druge sezone PFL-a. Ante Delija postao je prva rezerva turnira i postat će dio doigravanja u slučaju otkazivanja bilo kojeg od osam kvalificiranih boraca.

Podsjećamo, Ante Delija u prvom je kolu uvjerljivo savladao Carla Seumanutafu. Tom pobjedom zaradio je tri turnirska boda i mogao je mirno gledati prema drugom kolu. Ipak, u njemu nije nastupio zbog ozljede ruke iz prve borbe, a za mjesto u doigravanju ostao je zamalo kratak. Njegov timski kolega Satoshi Ishii nije uspio savladati Jareda Rosholta i Ante će sad morati čekati eventualni otkaz nekog borca.

"Vjerujem da ću nastupiti u doigravanju. Male su šanse da se netko neće ozlijediti", rekao nam je Ante prije nekoliko dana, dok još nije bio potpuno siguran u svoj status. No, nakon toga je razgovarao s ljudima iz PFL-a koji su mu to potvrdili i opisali cijelu situaciju. Naime, Ante će 31. listopada biti u Las Vegasu pa čak i da ne bude nekih ranijih otkaza.

"Javili su mi da sam prva zamjena i da budem spreman. Svakako idem u Vegas i bit će mi plaćeno kao da sam se borio pa čak i ako borbe ne bude", rekao nam je vrlo zadovoljni Ante.

Sad će se morati posvetiti zanimljivim pripremama tijekom kojih se u početku neće moći posvetiti jednom određenom borcu. Tako je zanimljivo saznati kako će izgledati kamp za nešto poput toga. Uostalom, tako se moraju pripremati i svi ostali, budući da pobjeda u četvrtfinalu donosi još jedan nastup tu istu večer.

"Sve je isto kao za prethodne borbe. Svaki segment borbe bio je pokriven, tako će biti i sada", najavio nam je Ante.

Našem borcu svakako treba poželjeti sreću, no ovog puta je nažalost situacija takva da će ga najviše usrećiti loša sreća nekog drugog borca. Raspored borbi teškaškog doigravanja možete vidjeti ispod teksta.

Linker
23. travanj 2024 17:22