Regija

Bakočević u akciji već za 10-ak dana: 'On je njihova zvijezda, ali lova je dobra...'

Vaso Bakočević
 Ronald Goršić / CROPIX
Nakon što je na Megdan 6 priredbi upisao ekspresnu pobjedu nad Maximom Sorokom, za popularnog Vasu Bakočevića nema odmora. Već se sprema za novu borbu i to na priredbi velike Fight Nights Global promocije.

Vaso Bakočević upisao je u ponedjeljak svoju 40. profesionalnu pobjedu, savladavši prekidom Maxima Soroku iz Ukrajine. Time se vratio na pobjedničke staze nakon KSW poraza u Areni Zagreb, no neće odmarati. Po novu pobjedu krenut će već za 11 dana. 21. prosinca u St. Petersburgu se održava iduća priredba Fight Nights Global promocije. Jedna od najvećih ruskih organizacija ugostit će Vasu po drugi put u njegovoj karijeri.

"Da, već za desetak dana imam borbu na Fight Nights Global. Sve je dogovoreno, ponuda je na stolu. Čekali smo samo da vidimo hoću li ja ovdje proći bez ozljede. Tako da, slijedi ozloglašeni Fight Night gdje sam se ja borio dok su drugi još išli u školu", rekao je Vaso u razgovoru za Triangle TV, da bi onda rekao nešto o svom protivniku:

"Imam dobrog protivnika. Dobar je novac i tu je još jedno putovanje. Borim se protiv njihovog poznatog kickboksača, ne znam koliko ima MMA mečeva, možda desetak. Borimo se u St. Petersburgu, a on je njihova zvijezda. Rekao sam zašto ne, lova je dobra pa što ne otići na Sejšele za Novu godinu. To su te stvari za koje se ja borim. Mogu me pljuvati, no ja se borim sa svima, ne odbijam ništa. Da sam birao sigurno ne bih imao ovakav omjer kakav imam."

Vaso nažalost nije imenovao protivnika te bismo njegovo ime trebali saznati ovih dana, kad borbu službeno objavi i ruska promocija. Što se tiče spomenutog ranijeg nastupa u FNG-u, Vaso se tamo borio u listopadu 2013. godine protiv današnjeg UFC borba Zubaire Tukhugova. Timski kolega Khabiba Nurmagomedova tada je Vasu nokautirao pred kraj prve runde.

Linker
19. travanj 2024 02:58