Regija

Bekavac i Stojnić 'underdogovi', Soldićev meč protiv Žaromskisa još uvijek nije u ponudi

Stipe Bekavac
 KSW
Kladionice su u svoje ponude uvrstile idući KSW-ov event, koji nam slijedi već 21. ožujka u poljskom Lodzu. U pondi je i dvoboj našeg Stipe Bekavca, koji će u meču poluteške kategorije ukrstiti rukavice s Przemyslawom Mysialom. Na istoj priredbi će nastupiti i Roberto Soldić, no njegova obrana titule protiv Mariusa Žaromskisa i dalje nije uvrštena u ponudu.

Ako vjerujete da bi Omišanin mogao do pobjede protiv Mysiale, to bi za vas moglo biti vrlo unosno. Naime, kladionice su ga proglasile priličnim "underdogom" pa se na njegovo slavlje nudi prilično izdašnih 3.50.

Ukoliko vjerujete da Bekavac ne može do slavlja protiv iskusnog veterana velikih promocija poput Bellatora, onda "bookmakeri" nude oko 1.35.

Već smo rekli da ćemo iste večeri u Lodzu pratiti i novi KSW nastup Roberta Soldića. "RoboCopa" u obrani titule u velter kategoriji očekuje iskusni Litavac Marius Žaromskis. Očekuje se da bi kladionice u narednim danima u ponudu mogle uvrstiti i ovaj zanimljiv par.

No, zato je u ponudama već sada bosanskohercegovački MMA veteran Denis Stojnić. "The Meanace" je također priličan "underdog" u debiju za KSW gdje ga očekuje Michal Woldarek. Kvota na slavlje Sarajlije se kreće oko 1.30, dok je ona na pobjedu njegovog protivnika oko 3.50.

Stipe Bekavac vs. Przemyslaw Mysiala 3.50 - 1.35

Denis Stojnić vs. Michal Woldarek 3.50 - 1.30

Linker
16. travanj 2024 01:24