Regija

Borba Poturka i slavnog francuskog udarača dobila novi datum

Dževad Poturak
 Službeni plakat
Borba najpoznatijeg bosanskohercegovačkog kick-boksača Dževada Poturka i Francuza Freddyja Kemaya dobila je novi datum.

Umjesto ranije planiranog 3. srpnja, 42-godišnji 'BH Machine' i četiri godine mlađi Kemayo borit će se 22. kolovoza na King Of Kings priredbi u Sarajevu.

"Zbog situacije (korona) u kojoj se nalazi cijeli svijet moramo pomjeriti datum svjetske manifestacije KOK WGP Sarajevo za 22. kolovoza. Nadam se da će se stanje normalizirati za koji dan i da će prvaci početi jako trenirati te doći na ovaj turnir maksimalno spremni", najavio je Poturak preko svoje službene Facebook stranice.

Poturak je, podsjetimo, u srpnju prošle godine u glavnom gradu BiH osvojio titulu europskog KOK prvaka svladavši Albanca Dritana Barjamaja, a nakon tog dvoboja je pod okriljem iste promocije upisao i pobjedu nad njemačkim predstavnikom Kirillom Bullerom.

Novi protivnik bosanskohercegovačkog udarača francuski je veteran koji je tijekom karijere svladao imena kao što su Peter Aerts, Sergei Lashchenko, Stefan Leko te Catalin Morosanu, a ima i pobjede protiv dva poznata hrvatska borca - 2011. Kemayo je pobijedio Mladena Kujundžića, a dvije godine kasnije Dina Beloševića.

King Of Kings poster
Dževad Poturak i Freddy Kemayo

Linker
14. travanj 2024 19:45