Regija

Čitatelji Fight Sitea izabrali idealnog kandidata za Hrgovićevog protivnika

Filip Hrgović i Amir Mansour
 Damir Krajac / CROPIX
Tijesna utrka, ali jednom ste popularnom boksaču ipak dali najviše glasova

Odmah nakon pobjede nad Rydellom Bookerom, Filip Hrgović otkrio je svoje želje i izdvojio je sedam imena s kojima bi se uskoro volio naći u ringu.

Iako postoji opcija da najbolji hrvatski boksač već 19. prosinca u Zagrebu odradi još jedan meč, prema Filipovim riječima, bez obzira na to hoće li ili ne do kraja godine ponovno u ring, u veljači ili ožujku trebao bi odmjeriti snage upravo s jednim od boraca koje je prozvao svega nekoliko minuta nakon što je na Floridi upisao svoju 12. profesionalnu pobjedu.

U našoj anketi, koja je u trenucima pisanja ovoga članka prikupila više od pet i pol tisuća glasova, čitatelji su kao idealnog kandidata izabrali Dereka Chisoru (32-10, 23 KO), popularnog britanskog borca koji prema BoxRecu drži deveto mjesto na popisu najboljih teškaša današnjice.

36-godišnji 'Del Boy' u FS anketi prikupio je 18 posto glasova, odnosno dva posto više od Rusa Alexandera Povetkina koji se smjestio na drugo mjesto.

Dereck Chisora of Britain in action against Kubrat Pulev of Bulgaria during their European Heavyweight Championship boxing match in Hamburg, Germany, 07 May 2016. Photo:�LUKAS�SCHULZE/dpa
LUKAS SCHULZE/ DPA / AFP
Derek Chisora

Najbolji kineski teškaš Zhang Zhilei bio je vaš treći izbor (14 posto).

Dillian Whyte je s 13 posto zauzeo četvrto mjesto, dok petu poziciju s 12 posto dijele Michael Hunter, inače prvi favorit u očima Eddieja Hearna, te Daniel Dubois.

Od izdvojenih teškaša najmanje je glasova skupio Joe Joyce, sedam posto, a isto toliko čitatelja odlučilo se i za odgovor 'Nitko od navedenih'.

Anketu ćemo ostaviti otvorenom, što znači da se brojke navedene u ovom članku mogu naknadno promijeniti.

Linker
23. travanj 2024 23:56