Regija

Claressa Shields ozlijeđena, borba protiv Ivane Habazin odgođena za jesen

Claressa Shields
Ivana Habazin ipak neće 17. kolovoza krenuti po ispunjenje svog sna. Najbolja hrvatska boksačica morat će se malo strpjeti, budući da se Claressa Shields ozlijedila te će meč biti odgođen za neki drugi datum.

Kako su javili iz njenog predstavničkog tima, Claressa je doživjela lakšu ozljedu, no dovoljno dugo će izbivati iz treninga da se ne može pripremiti za borbu protiv Ivane Habazin, koju je imala ugovorenu za 17. kolovoza. Kako se može zaključiti po objavi na Instagramu, Claressa je ozlijedila desnu nogu.

"Claressa će se brzo vratiti. Nažalost, ozljede na treningu su sastavni dio ovog sporta. Veliki prvak poput nje će izdržati i vratiti se. Trenutno radimo na finalizaciji novog datuma meča. On će se održati u jesen i uskoro ćete saznati kad", rekao je za medije Claressin menadžer.

Ivana Habazin trenutno se nalazi u Kolumbiji, a danas je trebala krenuti prema Americi na konferenciju za medije. Ona je sad očito otkazana i nije poznato kakvi su Ivanini planovi. Vjerojatno će se sve ovisiti o novom datumu.

Linker
19. travanj 2024 08:22