Regija

Cro Cop: McGregora bih prebio s litrom Stocka u sebi, a sa Soldićem nisam u sukobu

Mirko Filipović
 Screenshot/Facebook
Legendarni hrvatski borac Mirko Filipović u utorak je navečer odlučio provesti neko vrijeme sa svojim fanovima pa je tako preko Facebooka odgovarao na brojna pitanja kojima su ga zasuli.

Sinoć je u 22 sata započeo, a iza ponoći završio Cro Copov LIVE video u kojem smo saznali nekoliko njegovih zanimljivih stavova i informacija koje je otkrio svojim fanovima.

Bilo je tu priče o Cro Cop teamu, Stipi Miočiću, Robertu Soldiću, Conoru McGregoru... A neke od najzanimljivijih odgovora izdvojili smo vam u nastavku članka.

O Stipi Miočiću:

"Miočić je jedan divan i prekrasan čovjek. Tako je skroman i pravi je šampion. Njegova skromnost ga je koštala u ovom UFC-u. Najpopularniji ljudi su oni koji rade cirkus kao McGregor. Stipe nije takav, normalan je čovjek", izjavio je Filipović pa se nešto kasnije dodatno osvrnuo na McGregora:

"Njega bih prebio s litrom Stocka u sebi, bez problema. Ne volim to kreveljenje. Prizeman mi je njegov trash talk iako poštujem kako se probio iz siromaštva i kakvu je priču napravio."

Netko je istaknuo da Mirko i Roberto Soldić više nisu prijatelji na Facebooku. Cro Cop tvrdi da nije u sukobu s talentiranim hrvatskim borcem i KSW-ovim prvakom u velter kategoriji, a objasnio je i kako došlo do trenutne situacije.

"Vrhunski je borac koji bi mogao napraviti veliku karijeru. Nisam u sukobu s njim. Jednom sam ga sreo u životu. U Linzu mi je prišao da se slikamo. Sukoba nema. Reći ću vam ovako - On mi je na Fejsu bio prijatelj i ušao je s nekim momkom iz Slovenije u sukob i počeli se prozivati na vulgaran način. Neprimjeren je rječnik bio jednog budućeg prvaka. Bilo je psovanja majke... Izbrisao sam ga s liste prijatelja jer nisam mogao na naslovnici stalno gledati njegovo prepiranje. Pred njim je dug put i želim mu sve najbolje."

Mirko je kroz više od dva sata razgovora s fanovima otkrio i kako za njega Cro Cop team ne postoji i da je on prije svega tu kako bi pomagao svojim prijateljima - Anti Deliji i Satoshiju Ishiiju. Svojim je navijačima Filipović poručio i da se paze koronavirusa, a još jednom je i potvrdio da se natjecateljski više neće boriti.

Linker
15. travanj 2024 00:25