Regija

Cro Cop upozorava na prevaru: 'S obzirom na broj poruka, moram se ograditi od ovoga...'

Mirko Filipović
 Maja Zlatevska / CROPIX
"Molim ljude da ne nasjedaju na ovakve jeftine štoseve", poručio je, između ostalog, legendarni Filipović

Mirko Filipović preko svog je Facebook profila upozorio fanove da ne nasjedaju na prevare koje se sve češće pojavljuju na društvenim mrežama.

Legendarni hrvatski borac ukazao je na lažne Facebook stranice koje "mame ljude nekakvih dijeljenjem novca", a čini se da je netko upravo jednu takvu i izradio predstavljajući se kao Cro Cop.

Samim time, Filipović se osjetio dužnim upozoriti sve naivce i tako neke vjerojatno i spasiti od moguće prevare.

Mirkovu poruku prenosimo vam u cijelosti:

"Ekipa, ne znam je li tužnije što postoje osobe koje naprave lažnu Facebook stranicu i onda ljude mame nekakvim dijeljenjem novaca, uz naravno što prethodno traže ostavljanje osobnih podataka i broja kreditnih kartica tako da ih mogu počistiti, ili što postoje osobe toliko naivne, da ne koristim grublje izraze, koje povjeruju u takve priče i nasjedaju na ovakvu vrstu prevara. Nisam mislio uopće reagirati, ali s obzirom na broj poruka u kojima me oduševljeni 'dobitnici' obavještavaju da su upravo oni dobili nagradu i raspituju se kako 'podići svoje eure', moram se ograditi od ovoga i zamoliti ljude da ne nasjedaju na ovakve jeftine štoseve i da ne daju brojeve računa jer će isti biti počišćeni.

Albert Einstein: 'Samo su dvije stvari na svijetu beskonačne, svemir i ljudska glupost, samo što za svemir još nismo sigurni.' "- stajalo je u Filipovićevoj objavi.

Linker
23. travanj 2024 21:37