Regija

Croata Barrio saznao protivnika, ide na velikog neporaženog poljskog talenta

 KSW
Mateusz Legierski borac je protiv kojeg će Francisco Albano Barrio odraditi svoj debi nastup u KSW-u

Nakon što je jučer Francisco Barrio i službeno najavljen kao novi član KSW promocije, danas je postalo poznato i tko je borac koji će mu se za dva tjedna suprotstaviti. To je 24-godišnji Mateusz Legierski, veliki talent čiji se debi nastup u KSW-u već dulje vremena iščekuje.

Zanimljivo, riječ je o borcu koji je svoje ime izgradio u češkoj Oktagon MMA promociji, gdje je odradio posljednja četiri od svojih šest profesionalnih nastupa. U svim dosadašnjim profesionalnim borbama je upisao pobjedu, od čega pet puta prekidom. Debi u KSW-u trebao je imati u srpnju protiv Romana Szymanskog, ali tada je otkazao nastup te je umjesto njega uskočio Filip Pejić. Bio je vrlo uspješan amater te je u toj fazi karijere upisao devet pobjede te po jednu neodlučenu borbu i poraz.

Barrio u KSW-u dolazi nakon što je u srpnju odradio prvu pravu borbu nakon pet godina. Na FNC 3 priredbi savladao je Aleksandra Jankovića, čime je ovaj 31-godišnjak svoj profesionalni omjer doveo na sedam pobjeda i jedan poraz.

KSW 56 održava se 14. studenog u Varšavi, a predvodi ga borba Roberta Soldića i Michala Materle, dok će se u sunaslovnoj borbi sastati Ivan Erslan i prvak poluteške kategorije Tomasz Narkun.

Linker
19. travanj 2024 08:38