Regija

Darko Stošić prozvao Shoguna: 'Trebate borca? Nazovite me!'

Darko Stošić
Nakon što je Mauricio 'Shogun' Rua ostao bez protivnika za nastup na Fight Nightu 164 koji se za nešto manje od tri tjedna održava u Brazilu, kao zamjenski protivnik ponudio se Darko Stošić.

Shogun Rua trebao se na spomenutoj priredbi boriti protiv Sama Alveya, no nakon što je Alvey slomio ruku, na UFC-ovim matchmakerima je zadatak pronaći mu novog protivnika. Nema sumnje kako će biti zainteresiranih, no jedan od prvih koji su reagirali bio je srpski borac poluteške kategorije, Darko Stošić.

"UFC, ako trebate protivnika za Shoguna Ruu na eventu u Sao Paulu, samo me nazovite", napisao je Stošić na Twitteru.

Darko se trenutno nalazi u nizu od dva poraza, kojima je podosta pokvario sjajan dojam koji je ostavio u svom debi nastupu. Na ugovoru ima još jednu borbu i u njoj će morati ostaviti dovoljno dobar dojam da bi mu ponudili nastavak suradnje. To svakako podrazumijeva pobjedu, no niti ona mu možda neće biti dovoljna ako samom izvedbom ne zadovolji ukuse vodstva najveće svjetske MMA promocije.

Prozivka bivšeg prvaka je sjajan potez kojim će UFC-u pokazati kako se osjeća spremnim za pravi izazov. Ako ga na kraju odaberu za ovaj nastup, Darko će imati veliku priliku. Ne samo spasiti svoj posao u UFC-u nego i na svoj "rezime" dodati jedno veliko ime. Nakon ovoga mu samo preostaje nadati se pozivu.

Linker
18. travanj 2024 05:53