Regija

Dražen Forgač: 'Malo su navukli, želimo revanš u Areni Zagreb!'

Dražen Forgač i Ivan Erslan
 Instagram
Svoj vlastiti komentar KSW 56 priredbe dao je i trener trojice sudionika iste, Dražen Forgač

American Top Team Zagreb imao je svoja tri predstavnika na programa KSW 56 priredbe. Filip Pejić u svom je četvrtom KSW nastupu došao do druge pobjede, Ivan Erslan nije uspio doći do titule poluteške kategorije, a Francisco Barrio debitirao je tijesnim porazom. Njihov glavni trener i menadžer, Dražen Forgač, sigurno je bio razočaran, ali nije bio ljutit, barem se to može zaključiti iz statusa koji je postavio na Facebook.

"Poljska - Hrvatska 2:2", napisao je Forgač prije nego je pohvalio Filipa Pejića, naveo da je borba Francisca Barria trebala biti barem neodlučena te prokomentirao sjajnu prvu rundu Ivana Erslana te trenutak nepažnje koji je Tomasz Narkun kapitalizirao. Roberta Soldića je također pohvalio nazvavši ga strojem. Na kraju je za rezultat dodao da je možda i malo navučen na stranu domaćina.

Revanš iduće godine u Areni Zagreb? Upravo to je ono što je Forgač poželio. Naime, i ova priredbe održala se otprilike u terminu za koji se planirala ovogodišnja KSW priredba u Hrvatskoj, no zbog pandemije istu nije imalo smisla organizirati bez prisustva publike. Hrvatska protiv Poljske broj 2, bila bi to sjajna priča, možda i uz sve borbe na programu kroz međusobne duele boraca iz dvije navedene države. Osim ove četvorice, u KSW-u još nastupaju Antun Račić, Karlo Caput, Stipe Bekavac i Srđan Marović, ugovor bi do tada trebao dobiti barem jedan borac s FNC-ovog Armagedona, a daleko od ugovora nisi niti Sara Luzar Smajić, Adriana Vuković te još neki borci. Naravno, ne smijemo zaboraviti niti Ivicu Truščeka, kojem će Poljaci sigurno htjeti zahvaliti na tome što je prošle godine uskočio.

Prvi dvoboj tako je prošao bez pobjednika, ako ćemo gledati na reprezentativnoj razini. A ideju Dražena Forgača u potpunosti podržavamo. Ulaznice bi planule još brže nego one za prošlogodišnju priredbu, koja je također napunila Arenu.

vs 2-2 Filip Pejic top, Francisco Albano Barrio u najmanju ruku neriješeno, Ivan Erslan odličan prvu rundu, mala...

Objavljuje Dražen Forgač u Subota, 14. studenoga 2020.

Linker
20. travanj 2024 14:33