Regija

Duško Todorović idućeg utorka nastupa u glavnoj borbi posljednje 'Contender Series' epizode

Duško Todorović
Idućeg tjedna Srbija bi mogla dobiti svog novog člana UFC-a budući da po taj status odlazi Duško Todorović. Neporaženi borac srednje kategorije odlazi to izboriti putem Dana White's Contender Series showa, a priliku za prezentirati svoj talent dobio je u glavnoj borbi posljednje ovosezonske priredbe.

25-godišnji član beogradskog Secutora borit će se protiv Teddyja Asha iz Kanade. Riječ je o borcu koji je većinu karijere nastupao u domovini, u Unified MMA promociji. Do sada je u karijeri ostvario 14 pobjeda i četiri poraza, a čak deset puta slavio je nokautom. No, među porazima također postoje podaci u toj rubrici, budući da je dva puta poražen na taj način.

Iz UFC-a su jako dobro provjerili kakvog borca dovode u show i što može ponuditi, tako da će Todorović nastupiti u glavnoj borbi priredbe. Nakon impresivne pobjede nad današnjim članom UFC-a, Michelom Pereirom, bilo je samo pitanje vremena kad će doći velika prilika za Duška, a zahvaljujući MTK menadžmentu ona je došla na najbolji mogući način. Duško će nastupiti ispred Dane Whitea i UFC-ovih matchmakera u posljednjoj borbi sezone showa kojim se predsjednik UFC-a toliko ponosi.

Osim borbe Todorovića i Asha, u posljednjoj epizodi publike čeka još jedna borba srednje kategorije te po jedna u perolakoj, lakoj i teškoj kategoriji. Duško Todorović za UFC ugovor trebat će doći do pobjede, no to nije dovoljno. Morat će odraditi nastup koji će se svidjeti Dani Whiteu, a on u ovom showu traži borce kojima je cilj završavati borbe. Što se tiče Duška, tu je vjerojatno pronašao pravog, jer je isti sve svoje dosadašnje pobjede ostvario prekidom.

Dana White's Contender Series - Sezona 3, epizoda 10

Duško Todorović vs. Teddy Ash

Kailan Hill vs. Impa Kasanganay

Sang Hoon Yoo vs. Peter Barrett

Ben Sosoli vs. Dustin Joynson

Dylan Lockard vs. T.J. Brown

Linker
26. travanj 2024 04:46