Regija

Eddie Hearn: Želim meč Hrgovića i Bakolea 25. travnja ili 2. svibnja

Filip Hrgović
 Filip Hrgović/Instagram
Filip Hrgović trebao je sljedeću profesionalnu borbu odraditi 28. ožujka na priredbi koju su trebali predvoditi Oleksandr Usyk i Dereck Chisora, no priredba je otkazana, a mečevi odgođeni.

Boksački promotor Eddie Hearn i čelnik Matchroom Boxinga otkrio je zanimljive vijesti vezane za najboljeg hrvatskog boksača. Hrgović je u ožujku trebao boksati protiv Martina Bakolea Ilunge, ali nakon što je priredba otkazana Hearn je najavio da će Hrgović protiv istog suparnika nastupiti krajem travnja ili početkom svibnja u uvodnom dijelu priredbe koju će predvoditi privremeni WBC-ov prvak u teškoj kategoriji Dillian Whyte i Alexander Povetkin. Iako je meč dogovoren, još se čeka službena objava detalja priredbe.

"Borba je dogovorena, samo moramo finalizirati dvoranu i datum. Održat će se 25. travnja ili 2. svibnja. Želim meč Hrgović - Martin Bakole na undercardu. Sviđa mi se ta Bakoleova borba, vjerojatno će završiti na priredbi Whyte vs. Povetkin", rekao je Hearn za Talksport.

Hrgović je u dosadašnjih deset profesionalnih mečeva ostvario deset pobjeda uz osam nokauta, a posljednji je upisao u prosincu protiv bivšeg izazivača Erica Moline na priredbi koju su u Saudijskoj Arabiji predvodili Anthony Joshua i Andy Ruiz Jr. u velikom revanšu.

Linker
17. travanj 2024 10:33