Regija

Ekskluzivno doznajemo: Otkazana borba Ante Delije i Ciryla Ganea!

Ante Delija
 Ronald Gorsic / CROPIX
Hrvatski teškaš Ante Delija ovog vikenda neće odraditi svoju debi borbu u UFC Octagonu

Nažalost, Ante Delija ostao je bez velike prilike koju je ovog vikenda trebao imati u borbi protiv Ciryla Ganea. Ante je već nekoliko dana na Yas otoku, gdje je protiv francuskog teškaša trebao odraditi sunaslovnu borbu UFC Fight Nighta kojeg predvode Chan Sung Jung i Brian Ortega. Ipak, danas se pojavila informacija kako je borba otkazana, a tu informaciju nam je osobno potvrdio i Delijin menadžer Ivan Dijaković.

Prva informacija zapravo je došla iz francuskih medija, a pažnju javnosti dočekala je nakon što ju je prenio inače vrlo relevantni Marcel Dorff. Iz originalnog teksta je izvukao informaciju kako je borba otkazana zbog problema s Delijinim ugovorom te kako Gane neće dobit zamjenskog protivnika.

Trenutno nije poznato o kojim je točno problemima riječ, no već neki borci ranije su imali problema s PFL promocijom, čiji je i Ante bio član. Naime, oni su otkazali svoju cijelu ovogodišnju sezonu, ali tako da nekim borcima nisu dali raskide ugovora, zbog čega su ovi ostali bez prilike nastupati.

Nije poznato kakva je bila situacija s Antom i trenutno možemo samo pretpostaviti kako je tako nešto u pitanju. Dijaković nam je najavio kako će se kasnije javiti s detaljnijim informacijama.

Linker
13. travanj 2024 20:04