Regija

Evo što je Filip govorio Bookeru prije nego što ga je Amerikanac odgurnuo u ringu

Filip Hrgovic i Rydell Booker
 Screenshot (DAZN, Twitter)
Sudac je označio kraj, a Booker i Hrgović završili su zagrljaju te razmijenili nekoliko riječi

"Želim ga završiti, ali nakon završetka meča ćemo ponovno biti prijatelji", rekao je Filip Hrgović još u četvrtak, a sve što je najavio se i ostvarilo.

39-godišnji Amerikanac zaustavljen je u petoj rundi. No nije Booker, kao neki prijašnji Filipovi protivnici, završio u carstvu snova, već je sudac procijenio da je primio previše teških udaraca te ga je odlučio spasiti još težeg poraza.

Iako se Rydell na prvu nije složio s odlukom, dojam je da mu je zaustavljanjem borbe ipak učinjena usluga jer Hrgović je od prvih sekundi ovog okršaja na Floridi bio puno bolji i puno uspješniji u svojim napadima.

Odmah nakon borbe, Filip i boksač s kojim se itekako dobro upoznao tijekom zajedničkih sparinga u Miamiju zagrlili su se i uz osmjehe na licu sportski pozdravili.

"Sudac je dobro postupio. Prestar si", govorio je Hrgović Bookeru na što ga je Amerikanac odgurnuo, ali više je to izgledalo onako prijateljski.

Filip je nakon meča ukratko i analizirao svoju 12. pobjedu, ali i otkrio želje za nastavak karijere. Više o tome pročitajte OVDJE.

Linker
19. travanj 2024 02:12