Regija

FFC 38: David Jordan protiv Caleba Williamsa na domaćem terenu u Vegasu!

Jordan vs. Williams (FFC)
Final Fight Championship sa svojim novim izdanjem ponovno će zapaliti Fight Dome arenu u glavnom gradu borbi 20. lipnja, a sinoć je objavljena i treća borba zanimljivog 'fight carda', odnosno okršaj lokalnog borca Davida Jordana (6-4) koji će rukavice ukrstiti s Calebom Williamsom (9-6).

David Jordan će prvi put nastupiti u FFC ringu u svom rodnom gradu, a ovo će mu ujedno biti i prva borba ove kalendarske godine. Ovaj borac lake divizije nedavno je dobio nadimak 'KO' zahvaljujući tri nokauta koja je ostvario u zadnje tri borbe. Jordan je također neporažen u posljednje tri godine, a zadnji poraz je doživio od Johnnyja Nuneza te prije toga od Erica Spicelyja s kojim se borio u puno težoj srednjoj diviziji i upao kao zamjena u zadnji tren.

Predstavnik poznatog ATT-a, Caleb Williams, u Vegas će doputovati ravno s Floride i dati sve od sebe da ostavi što bolji dojam u svom FFC debiju. Williams je također pod pritiskom da se vrati na pobjedničke staze s obzirom na to da je u zadnjoj borbi izgubio sudačkom odlukom, ali je zato u karijeri upisao pet prisila na predaju i tri nokauta.

FFC sezona 2019. se za sada pokazala brutalnom s obzirom na 75% finiša u kick-boksing i MMA borbama, kao i u boksačkim mečevima. MMA je za sada najvatreniji te je samo jedna borba ove godine išla na odluku. Nema sumnje da se i za dva tjedna sprema još jedan vatromet!

FFC 38 Fight Card
MMA, pero divizija: Jay Cucciniello vs. Jamall Emmers
MMA, bantam divizija: Keith Lee vs. Chris Johnson
MMA, laka divizija: David Jordan vs. Caleb Williams

Linker
16. travanj 2024 14:08