Regija

Fight Site saznaje: Stošić više nije član UFC-a, pregovara se s nekoliko velikih organizacija!

Darko Stošić
 screenshot/Youtube
Darko Stošić više nije dio elitne svjetske MMA promocije, Ultimate Fighting Championship, kako ekskluzivno saznaje Fight Site. Nakon što je nedavno izgubio u posljednjem meču aktualnog ugovora s UFC-om od Jamahala Hilla, Beograđanin će nastavak karijere potražiti u nekoj drugoj organizaciji.

Kako saznaje Fight Site, nakon što je poražen i treći meč zaredom u Octagonu, Stošiću nije ponuđeno produljenje suradnje od strane UFC-a. No, interesa velikih promocija za ovog bivšeg FFC prvaka u teškoj kategoriji ne nedostaje. Od izvora bliskih borcu možemo čuti da su pregovori s nekoliko velikih promocija poput KSW-a ili PFL-a već u tijeku. U narednih nekoliko dana bi Stošić trebao potpisati novi ugovor, a trebalo bi se saznati gdje, kada i protiv koga će debitirati u novoj organizaciji.

Nakon sjajnog uvoda i impresivne pobjede u prvom UFC meču, Stošić je u nastavku UFC karijere nanizao tri poraza - sva tri sudačkim odlukama. Dojam je da nije pokazao svoj puni potencijal u posljednjim nastupima u Octagonu što je u konačnici rezultiralo prekidom suradnje s elitnom organizacijom.

No, ovaj mladi Beograđanin ima tek 27 godina pa je za očekivati da će najbolji dani njegove karijere tek uslijediti. Trenutačno ima 13 pobjeda i 4 poraza. Pripreme za posljednji nastup protiv Hilla je odradio u američkom Denveru u "Elevation" timu, gdje treniraju borci poput Overeema, Blaydesa ili Magnyja.

Oni koji su malo pažljivije pratili Stošića na društvenim mrežama, mogli su primjetiti da je Darko sa svojih profila izbrisao "UFC borac" što potvrđuje da će karijeru vrlo brzo nastaviti u nekoj drugoj organizaciji.

View this post on Instagram

Some good moments #ufcraliegh

A post shared by Darko Stosic (@darkostosic) on

Linker
22. travanj 2024 04:17