Regija

Forgač nakon odluke Stožera: 'Htjet ćete jednog dana skupljati jeftine bodove, a dobit ćete jedino laktove'

Dražen Forgač
 Instagram
MMA je pogođen novim epidemiološkim mjerama, dvorane su zatvorene, a sportaši se snalaze na svakakve načine

Velik dio sportaša, ali i rekreativaca iz cijele Hrvatske nikako ne može biti zadovoljan novim postroženim epidemiološkim mjerama koje su zatvorile dvorane i tako im otežale da se bave ne samo onime što vole, već onime i od čega žive.

Te mjere pogodile su i MMA, a samim time i najpoznatiji tim na ovim prostorima - zagrebački ATT.

Objavljuje Koronavirus.hr u Petak, 27. studenoga 2020.

Pregledom društvenih mreža, ali i objavom koju je na svom Facebook profilu postavio Dražen Forgač, možemo vidjeti da su se borci i treneri odlučili snaći na svakakve načine. Dio treninga odrađuje se u vlastitom domu, dio vani na hladnoći, a neki kombiniraju i jedno i drugo...

Nove mjere na snazi su do 21. prosinca, a da neće zaboraviti na one koje su MMA-u okrenuli leđa, Forgač je jasno poručio preko svoje objave.

"MMA je najbrže rastući i jedan od najpopularnijih sportova na svijetu. ATT Zagreb je najbolji MMA tim u ovom dijelu Europe. Naši borci nastupaju na najvećim priredbama širom planete, pred milijunima TV gledatelja i do nedavno punim arenama predstavljaju naš grad i državu. Oni nemaju kategorizaciju i zabranjeni su im treninzi u dvorani. Jednom, a taj dan se bliži netko od njih će uzeti pojas prvaka i tada ćete htjeti skupiti jeftine bodove na njima, a dobit ćete jedino laktove koji imaju čudne putanje, ali gađaju nenormalno", stajalo je u poruci glavnog trenera zagrebačkog ATT-a.

Linker
17. travanj 2024 10:57