Regija

(FOTO) Bomba od plakata! SBC za svoju najveću priredbu priprema poseban spektakl

SBC 25
 Serbian Battle Championship
Serbian Battle Championship za svoju 25. priredbu priprema poseban spektakl. Čak pet borbi za titulu održat će se u njihovom heksagonu unutar novosadske SPENS dvorane, a svih pet parova našlo je mjesto na danas objavljenom službenom plakatu. Sam plakat izgleda fenomenalno!

Na kraju svoje najuspješnije, najplodnije i najaktivnije godine, iz Serbian Battle Championship promocije odlučili su nagraditi svoje vjerne fanove spektakularnom priredbom uz njihov najbolji i najkvalitetniji program do sada. Puno je tu superlativa, ali tako je najbolje opisati ono što su čelnici promocije sa sjedištem u Novom Sadu pripremili.

Pet borbi za titulu nalazit će se na programu u novosadskom SPENSU, gdje će se njihovo borilište naći 7. prosinca. Uz sve to, dogovoren je još jedan niz preostalih borbi, sve za kvalitetom i uzbuđenjem nabijen program. No, na svježe objavljenom plakatu našle su se spomenute borbe za titulu.

Kao glavna borba predstavljena je jedna od općenito najboljih MMA borbi koje su se održale ili koje će se održati u Srbiji. Fenomenalni i ubojiti Jackson "Tortora" Loureiro branit će pojas laka kategorije protiv Slobodana "Limpa" Maksimovića, jednog od najboljih srpskih boraca s bogatim međunarodnim iskustvom. Odmah pokraj toga su dva velika SBC revanša. Igor Pokrajac u prvom pokušaju borbe za pojas poluteške kategorije nije uspio savladati Maiquela Falcaoa, no u Novom Sadu imat će ponovljeni pokušaj. Isto tako će svoj jedini dosadašnji poraz pokušati osvetiti Miro Jurković, no ovog puta uz ulog pojasa srednje kategorije. Njegov protivnik je BJJ stručnjak, Manoel "Neto Jr." Fernandes. U velter kategoriji pojas će braniti Vladislav Kanchev protiv Maxa Vieire, a SBC će isto tako dobiti i prvog prvaka muha kategorije. Za tu titulu bore se Joriedson Reis te Souza iz Brazila i ruski borac Magomedgadzhi Shanavazov.

Kompletan plakat i to što iz promocije imaju reći o samoj priredbi, pogledajte ispod teksta.

Linker
18. travanj 2024 09:43