Regija

(FOTO) Cro Cop oduševio objavom! Kroz fotografije sebe i Fedora te Khabiba i McGregora usporedio dva različita doba

 Ronald Gorsic / CROPIX
Mirko Filipović objavio je u ponedjeljak poslijepodne fotografiju koja je ekspresno postala hit i već u prvih pola sata od objave prikupila nekoliko tisuća 'lajkova'.

Legendarni Cro Cop s nostalgijom se prisjetio dana velikog PRIDEA i jednog svog susreta s drugom borilačkom ikonom - Fedorom Emelianenkom.

Ono po čemu je fotografija posebno zanimljiva je zapravo i njen drugi dio. Ovdje se, naime, radi o spoju dvije fotografije iz dva različita vremena. Prva nam prikazuje Fedora i Mirka te njihovo gospodsko rukovanje, a druga jednu situaciju s vaganja uoči borbe Conora McGregora i Khabiba Nurmagomedova.

Situacija s Ircem i Dagestancem donosi jedno potpuno drugačije ponašanje sa scenom koja prikazuje McGregorov pokušaj napada na aktualnog UFC-ovog prvaka.

Vremena su se očito promijenila... Iako daleko od toga da je sve bilo savršeno u zlatno doba PRIDE-a, danas je skandalozno ponašanje pojedinih boraca ipak postalo svojevrsni trend u njihovoj samopromociji, ali i promociji mečeva te priredbi na kojima nastupaju.

"PRIDE nikada na umire", poručio je jasno Filipović uz objavu koju prenosimo u nastavku članka.

Linker
25. travanj 2024 22:12