Regija

(FOTO) Darko Stošić brutalno spreman odlazi u Newark na svoju treću UFC borbu

Stipe Drviš, Darko Stošić i Cro Cop
 Instagram
Darko Stošić će u subotu 3. kolovoza u Newarku odraditi svoju treću UFC borbu. Ako je vjerovati fotografijama nastalim u dvorani, član Cro Cop tima na borbu protiv Franka Nzechukwua odlazi i više nego spreman.

Nakon što je prvog dana lipnja "ostao kratak" u borbi protiv Devina Clarka na UFC Fight Nightu u Švedskoj, Darko Stošić je poželio brz povratak borbama i dokaz kako je samo imao loš dan. Tako će on ući u Octagon tek nešto više od dva mjeseca nakon spomenute borbe. Datum je 3. kolovoza, mjesto radnje je Newark u saveznoj američkoj državi New Jersey i UFC on ESPN 5 priredba . Protiv sebe će imati 196 centimetara visokog Kennedyja Nzechukwua, nigerijskog borca s američkom adresom.

Srpski borac je svjesno prihvatio svoje nedostatke iz prošlog meča i upravo tome je posvetio pripremu za ovaj. Neprestano je bio u dvorani gdje je prije svega brusio formu i kondiciju. Upravo ga je ovo drugo koštalo uspjeha u Stockholmu, budući da treću rundu jednostavno nije bio niti blizu potrebne razine. Ovog puta će se potruditi da do treće runde ne dođe, no ako se to dogodi, najavio je kako će za nju biti spreman. Nakon što smo vidjeli posljednje objavljenje fotografije iz dvorane, nemamo zašto mu ne vjerovati.

Darkova borba otvara glavni program ove priredbe pa možemo točno znati kad bi trebao u kavez. I te vijesti su sjajne po europske gledatelje budući da na ESPN televiziji ovog puta eksperimentiraju s poslijepodnevnim eventom. Prema tome, glavni program i Darkova borba su na rasporedu od 21 sat po srednjeeuropskom vremenu. Znamo kako vas ta vijest veseli, a ako ste Darkovi navijači će vas razveseliti i fotografije na kojima izgleda vjerojatno najbolje u dosadašnjoj karijeri.

Linker
05. travanj 2024 19:48