Regija

(FOTO) Plazibat i Hari u fantastičnoj formi pred današnje vaganje i sutrašnju borbu

 Instagram
Antonio Plazibat nalazi se u Arnhemu gdje će danas odraditi vaganje za svoj treći nastup u Gloryju te gdje će sutra ući u ring i pokušati savladati Jahfarra Wilnisa. Po posljednjim fotografijama možemo zaključiti kako se za njegovu spremu ne moramo brinuti, a ništa manje impresivan nije niti njegov timski kolega Badr Hari.

Prije službenog vaganja, Plazibat i Hari su se odlučili fotografirati s timom. I dok je hrvatski borac to napravio na malo šaljivi način, kakav zapravo njegov pozitivni duh i je, Hari se postavio uspravno i fokusirano. Kroz cijele pripreme za ovu borbu objavljivao je fotografije s treninga, gdje se vidjelo kako itekako kvalitetno radi na sebi, a to će sad samo morati potvrditi i u ringu.

Plazibat inače predvodi "Superfight Series" dio Glory 74 priredbe, dok Harijev meč protiv Verhoevena predvodi dio nazvan Glory Collision 2. Na taj je način odvojeno budući da je za Collison 2 određeno kako će biti PPV.

Dio programa koji predvode Plazibat i Hari održava se sutra od 17 sati, a sadrži ukupno četiri borbe. Hari i Verhoeven bi prema planu u ring trebali ući oko 22 sata.

Danas borce još čeka vaganje, nakon kojeg ćemo IH moći usporedit. Posebno nas zanima hoće li Plazibat ovog puta uspjeti fizički naoko parirati svom protivniku. U prvom Glory nastupu imao je protiv sebe krupnijeg, a u drugom puno višeg protivnika. Ovog puta bi to u startu moglo biti jednako.

Linker
09. travanj 2024 11:41