Regija

(FOTO) Soldić odletio u Kanadu na pripreme za iduću obranu KSW naslova!

Roberto Soldić
 screenshot/KSW
Roberto Soldić će ponovno pripreme za meč odraditi u kanadskom Montrealu, u slavnom TriStar Gymu koji vodi Firas Zahabi. "RoboCopa" na KSW-u 53, koji je na rasporedu 21. ožujka u Atlas Areni u Lodzu, očekuje nova obrana naslova u velter kategoriji najjače europske MMA promocije.

Član UFD-a iz Duesseldorfa sada već redovito dio priprema odrađuje u Montrealu, a za posljednji nastup njegov primjer je slijedio i klupski kolega Antun Račić. "Killeru" se to isplatilo jer je u Zagrebu, na KSW-u 51 pobijedio Damiana Stasiaka i postao KSW-ov prvak u bantam kategoriji.

Soldić se na društvenim mrežama pohvalio najprije fotografijom u avionu tijekom puta u Kanadu, a onda i onom iz same dvorane. Nije poznato do kada bi hrvatski borac s njemačkom adresom trebao ostati u TriStaru i kako će izgledati ostatan priprema. Do meča je ostalo oko 7 tjedana.

Podsjetimo kako je Soldić radi loma šake morao otkazati nastup u Zagrebu na KSW-u 51 u studenom. Nakon operacije i oporavka, šaka je sada potpuno zacijelila i spreman je za novu obranu titule. Još uvijek nije poznato tko će mu biti protivnik u Lodzu.

U slavnom TriStar Gymu treniraju borci poput Roryja MacDonalda ili Georgesa St. Pierrea, a glavni trener i vlasnik Firas Zahabi slovi kao ponajbolji svjetski MMA strateg.

Linker
19. travanj 2024 09:13