Regija

(FOTO) Trušček dobio novog suparnika za WFC 24, čeka ga francuski 'Bog rata'

 Damir Krajac / CROPIX
Ivica Trušček nakratko je bio bez protivnika za nastup na WFC 24 priredbi, ali sada je i taj problem riješen!

Nakon što je Bugarin Svetlozar Savov otkazao dolazak zbog ozljede, najaktivniji hrvatski MMA borac otprilike je 10-ak dana bio bez protivnika za nastup koji ga 19. siječnja čeka u ljubljanskoj dvorani Tivoli.

Sada je situacija potpuno drugačija i 'Terror' je preko društvenih mreža otkrio da čeka okršaj s Benoitom Saint Denisom.

Denis je francuski velteraš iz Pariza koji nosi nadimak 'Bog rata'. Riječ je o borcu koji ima 24 godine i pet profesionalnih mečeva. Pogled na njegovu statistiku govori nam da je dosad ostvario četiri pobjede i samo jedan poraz koji stiže iz njegovog posljednjeg nastupa. Koban za ovog Francuza bio je Poljak Pawel Kielek koji ga je pobijedio nakon intervencije doktora.

Zanimljiv je i podatak koji nam govori da je Denis svih pet profesionalnih okršaja odradio u 2019. godini!

Trušček će u ovom meču tražiti povratak na pobjedničke staze. Nakon što je nanizao šest pobjeda, 'Terror' je upisao dva poraza u susretima s poprilično opasnim suparnicima. Podsjetimo, prvo je hrvatskog MMA veterana podijeljenom odlukom sudaca na KSW-ovom spektaklu u Zagrebu svladao Krystian Kaszubowski, a potom mu je novi udarac zadao Shamil Zavurov na GFC 20 priredbi.

Ivica će u Ljubljani odraditi 73. profesionalni meč, a u dosadašnjoj karijeri upisao je 38 pobjeda i 34 poraza.

Linker
20. travanj 2024 03:27