Regija

(FOTO) Trušček: 'Lijeva noga i desno oko mi ne rade... Zavurova ne bih pobijedio niti jednom iz 10 pokušaja'

 Instagram
Ivica Trušček (38-34) iz Taškenta će se vratiti bez pobjede. Od 'Terrora' je na GFC 20 priredbi bio bolji Shamil Zavurov (37-5-1), ugledni dagestanski borac koji je nekoć mentorirao Khabiba Nurmagomedova.

Zavurov je hrvatskog MMA veterana zaustavio u trećoj rundi, a presudna je bila serija udaraca na temelju koje je sudac prekinuo meč.

Trušček se nakon borbe oglasio na društvenim mrežama. Ivica se u svojoj objavi ispričao fanovima, ali i priznao da je Dagestanac bolji borac kojeg, kako on sam kaže, "ne bi pobijedio niti jednom iz deset pokušaja."

'Terrorovu' poruku prenosim u cijelosti:

"Great success (Boratovim glasom)... Osvojeno drugo mjesto :/, prebio me kao cucka... Bio je točno takav kakvim smo ga i očekivali, samo puno tvrđi, koliko god to glupo zvučalo. Ne žalim za ničim jer ga ne bi pobijedio nijedanput iz deset pokušaja. Giljotina na kraju prve runde je bila blizu, čuo sam kako se davi, ali nedovoljno da ga natjeram na predaju. Poslije je preuzeo kontrolu i skoro svakim udarcem nanio štetu. Lijeva noga i desno oko mi ne rade, nadam se samo privremeno. Idem doma plakati mami i liječiti rane, ali tek nakon što sutra napokon razgledam Taškent. Iskreno sam mislio da imam realne šanse za pobjedu, ali sam se gadno za*ebao i opet razočarao. Možda drugi put, na WFC-u u Ljubljani 19.1. druge godine, bude bolje. Jos jednom fala Kamenom, #attzagreb #BlackDragonBJJ #EcoBauGmbh #NovaGenetikKrizevci #TiskaraLovrekovic mami i mojoj djeci kojima budem sljedećih dana beskoristan. Ne znam što drugo reći nego da mi je jako žao, ali ne toliko kao da sam mogao više jer nisam, ovo je bio moj maksimum u ovom trenutku i nemam isprike za poraz... Oprostite mi molim vas..." - poručio je Trušček uz nekoliko priloženih fotografija.

View this post on Instagram

Great succsess (Boratovim glasom)... osvojeno drugo mjesto :/ prebio me ko cucka... bio je tocno takav kakvim smo ga i ocekivali, samo puno tvrdi, kolko god to glupo zvucalo. Ne zalim za nicim jer ga nebi pobjedio nijedanput iz deset pokusaja. Giljotina na kraju prve runde je bila blizu, cuo sam kako se davi, ali nedovoljno da ga natjeram na predaju. Poslje je preuzeo kontrolu i skoro svakim udarcem nanio stetu. Ljeva noga i desno oko mi ne rade, nadam se samo privremeno. Idem doma plakati mami i ljeciti rane, ali tek nakon sto sutra napokon razgledam Taskent. Iskreno sam mislio da imam realne sanse za pobjedu, ali sam se gadno zajebo i opet razocarao. Mozda drugi put, na WFCu u Ljubljani 19.1. druge godine, bude bolje. Jos jednom fala Kamenom, #attzagreb #BlackDragonBJJ #EcoBauGmbh #NovaGenetikKrizevci #TiskaraLovrekovic mami i mojoj djeci kojima budem sljedecih dana beskoristan. Neznam sto drugo reci nego da mi je jako zao, ali ne tolko ko da sam mogao vise jer nisam, ovo je bio moj maksimum u ovom trenutku i nemam isprike za poraz... oprostite mi molim vas...

A post shared by Ivica Truscek (@terrortruscek) on

Linker
19. travanj 2024 09:20