Regija

(FOTO) Završena vaga za sutrašnje 2. izdanje FNC-a: U akciji Barbir, 'Croata', Vuković...

Đani Barbir
 Instagram
Sve borkinje i svi borci, njih 24, koji će sutra, u subotu 14. prosinca, nastupiti na 2. izdanju Fight Nation Championship organizacije, je u petak uspješno prošlo službenu vagu.

Informacija je objavljena na službenim društvenim kanalima FNC-a što znači da su svi borci bili ispod gornjih granica svoje težinske kategorije. Ukupno ćemo vidjeti 12 mečeva, a u glavnoj borbi večeri će u dvoboju do 84 kile nastupiti Đani Barbir i Ivan Karačić.

Sunaslovna borba donosi povratak u slobodnu borbu najboljeg argentinskog hrvača svih vremena. Popularni "Croata", koji odnedavno trenira u American Top Teamu u Zagrebu, će se u dvoboju do 70 kilograma sučeliti s Adije Durakovićem. Bit će mu to prvi nastup nakon nekoliko godina pauze prouzrokovane prije svega zdravstvenim problemima.

Od ostalih dvoboja treba istaknuti novi nastup talentirane Adriane Vuković. Ona je na prvom izdanju FNC-a uspješno odradila svoj MMA debi, a sada je očekuje Nikolina Vokić.

Ulaznice za event su rasprodane, a akcija počinje u 20:00 sati. Čitav popis borbi možete pronaći u nastavku, baš kao i galeriju boraca s vaganja. Priredba se održava u American Top Team dvorani u Zagrebu, a organizatori najavljuju mnogo bolje mečeve nego na prvom izdanju s obzirom da ovog puta nije bilo toliko problema s ozljedama i zamjenama u posljednji trenutak.



Linker
11. travanj 2024 05:32