Regija

(FOTO+VIDEO) Cro Copova dvorana opet u pogonu, skupila se strašna ekipa na čelu s Rakićem!

 Mirko Filipović/Facebook
Cro Cop dvorana ponovno je u pogonu, a priliku trenirati s legendom nije propustio Aleksandar Rakić

Aleksandar Rakić svoje je pripreme za borbu protiv Anthonyja Smitha preselio u Zagreb. I dok većinu vremena provodi u American Top Teamu, gdje radi sa svojim trenerima te sparira s Antom Delijom i Ivanom Erslanom, Rakić je iskoristio priliku posjetiti Mirka Filipovića u njegovoj dvorani.

Iz sigurnosnih razloga, odnosno radi izbjegavanja zaraze koronavirusom, Filipovićeva dvorana više mjeseci nije bila u pogonu, no u srijedu smo mogli vidjeti fotografiju Cro Copa, Delije, Satoshija Ishiija i Saše Milinkovića, što bi značilo kako se ekipa ponovno skuplja. A sad im se tamo, barem na jedan trening pridružio Aleksandar Rakić sa svojim kolegama.

Rakić je samo jedan u nizu regionalnih boraca koji nikad neće izostaviti ime Mirka Filipovića kad je riječ o sportskim uzorima, tako da nije niti propustio priliku trenirati zajedno s legendom, što je i dokumentirao putem svom Instagrama.

"Sam mi se ostvario. Imao sam priliku trenirat s jednim od svojh uzora i legendom, Mirkom Filipovićem", napisao je Rakić uz objavu.

Još ponešto materijala objavio je i Rakićev trener Viorel.

Rakićeva iduća borba na rasporedu je 29. kolovoza. Bit će to na UFC Fight Nightu 175, najvjerojatnije u sunaslovnoj borbi, a protivnik mu je bivši izazivač za titulu poluteške kategorije, Anthony Smith. U slučaju pobjede, Rakić ima priliku naći se unutar Top 5 poretka UFC-ovoj na ljestvici izazivača.

Linker
11. travanj 2024 01:11