Regija

Hearn otkrio plan za Babića, poznat je i datum nove 'Savageove' borbe: 'On uništava sve pred sobom'

Eddie Hearn
 DANIEL LEAL-OLIVAS / AFP
Oduševljen novom pobjedom Alena Babića u subotu je u Londonu bio i Eddie Hearn

Čelnik Matchroom Boxinga i jedan od najpoznatijih promotora u borilačkom svijetu, nahvalio je hrvatskog nokautera i još iz Wembley Arene otkrio svoje planove za Babića.

"Alen je bio najaktivniji borac u lockdownu, već je imao tri borbe i iduća ga čeka, čini se, 30. siječnja", najavio je Hearn nakon Babićeve pobjede nad Tomom Littleom.

Na spomenuti datum 'The Savage' bi trebao društvo praviti svom menadžeru i jednom od najboljih teškaša svijeta Dillianu Whyteu kojeg tog dana čeka revanš s Alexanderom Povetkinom.

"Ljudi stalno postavljaju pitanja o Alenu Babiću, a on im stalno odgovara. Govorilo se da je Shawndell Winters za njega veliki iskorak, da bi mu Niall Kennedy mogao prouzročiti probleme, da je Little u sjajnoj formi - sve ih je uništio. On prolazi kroz sve te razine i uništava sve pred sobom. On je poput teškaša iz stare škole boksa. Borba protiv Filipa Hrgovića je velika, on je pri vrhu rankinga, a ti još moraš proći kroz dosta razina, ali vidimo da lagano prolaziš kroz njih. Moramo Babiću odati priznanje zbog načina na koji ovo rješava", zaključio je Hearn povremeno se direktno obraćajući Babiću koji je stajao pored njega.

Linker
22. travanj 2024 07:19