Regija

Hrvoje Sep novom pobjedom nokautom u prvoj rundi došao do 9-0

Hrvoje Sep i Leonardo Pijetraj
 Instagram
Hrvoje Sep uspješno je odradio svoj devetii profesionalni i ukupno šesti meč ove godine. Prekidom u prvoj rundi savladao je Sinišu Kondića iz Srbije, čime je svoj profesionalni omjer doveo na 8-0.

Bio je to još jedan lagan posao za hrvatskog boksača koji je odabrao put u kojem će prihvatiti svaki meč koji mu se ponudi, s ciljem da što prije bude prepoznat od nekog promotora ili organizatora koji bi mu pružio pravu priliku. Ovog puta našao je svoje mjesto na priredbi u Rogoznici, gdje je u sjajnom dekoru završio meč protiv Siniše Kondića u prvoj rundi. Iskusni srpski boksač tako se našao na listi onih koji nisu mogli ili znali odgovoriti na udarce našeg sjajnog poluteškaša.

33-godišnji Slavonac ovom bi pobjedom trebao ući među 300 najboljih boksača kategorije prema Boxrecu, što nije niti blizu njegovim ambicijama. No, s 33 godine je u situaciji da velikim promotorima nije zanimljiv dok se nalazi u ranoj fazi profesionalne karijere. Tako je morao odabrati put "građenja skora" i zbog toga prihvaća svaki meč koji može, da bi što prije broj svojih pobjeda doveo do respektabilnog iznosa. Nakon svakog meča Hrvoje se nada da bi mogao uslijediti poziv nekog poznatijeg promotora, barem za nastup na uvodnim borbama njihovih priredbi pa će tako sigurno biti i ovog puta. Ukoliko on ne dođe, neće Sep imati ništa protiv toga da nastavi "Jadransku turneju", kako je sam nazvao ovaj svoj niz nastupa.

Linker
09. travanj 2024 09:39