Regija

I 'Hitman' nastupa na KSW-ovom spektaklu u Areni Zagreb

Michalski i Lazić
 Screenshot (KSW.tv)
Poljski KSW nastavlja popunjavati već sada sjajan popis boraca, koji će nastupiti 9. studenog na KSW-u 51 u Areni Zagreb. Nakon pobjede u Londonu, svoj je nastup u nekoliko intervjua potvrdio i Roberto Soldić, a čini se da ćemo u hrvatskoj metropoli gledati i Crnogorca Savu Lazića.

Iako nije najavljen na prvom inicijalnom plakatu, koji je u subotu ugledao svjetlo javnosti, najvjerojatnije ćemo i Soldića i Lazića gledati na popisu borbi. Ime crnogorskog "Hitmana" se pojavilo na stranici Wikipedije KSW-a 51, a i on sam je nastup potvrdio na svom službenom Instagramu. Za sada se ne zna tko će biti protivnik Laziću u Areni.

Podsjetimo kako je "Hitman" oduševio u debiju za poljsku Konfrontacju. Kao zamjena u posljednji trenutak, Lazić je uletio 27. travnja na KSW 48 u meč protiv Michala Michalskog. Ne samo da je radilo o dvoboju u višoj kategoriji protiv mnogo krupnijeg protivnika, nego je meč prihvatio praktički bez ikakve pripreme, samo nekoliko dana prije ulaska u kavez. I malo mu je nedostajalo do spektakularne pobjede.

Naime, Michalskog je pogodio strašnim desnim "overhandom" odmah u prvim trenucima meča. Poljak je pao na leđa u nokdaun, no Lazić nije imao koncentracije i snage dovršiti posao. I u nastavku dvoboja je pružio herojsku partiju, ali je ipak poražen nokautom u drugoj rundi. Unatoč porazu, poljski mediji su ga nahvalili radi srčane i beskompomisne predstave, pa ne čudi da mu je KSW dao drugu priliku sada u Zagrebu.

"Hitman" ima 10 pobjeda i 5 poraza u profesionalnoj karijeri. Prije nastupa u KSW-u je slavio protiv Ilkina Gasimova na Megdanu 4 u ožujku ove godine. Uz Lazića, na KSW-u 51 u Zagrebu će nastupiti i najveća crnogorska MMA zvijezda Vaso Bakočević. On će se u meču do 73 kilograma (catchweight) sučeliti s poljskom zvijezdom Borysom Mankowskim. Priredbu u Areni predvode za sada Erko Jun i Mariusz Pudzianowski.

Linker
23. travanj 2024 16:36