Regija

Ishii napada titulu Sonnenove promocije, na istoj priredbi Rumble Johnson protiv Werduma!

 Submission Underground
Satoshi Ishii borit će se za titulu apsolutne kategorije Submission Underground promocije

Idući borilački ispit za Satoshija Ishiija dogodit će se u nedjelju 20. prosinca. Japansko-hrvatski borac otkazao je nastup na posljednjoj SBC priredbi zbog pozitivnog COVID-19 testa, no kako ga je zatekao lakši oblik bolesti, nije to utjecalo na njegov trening ili planove za budućnost. A čeka ga uistinu velika borba.

Ovog puta to neće biti MMA nego grappling, a naći će se na 19. priredbi promocije Sumbission Underground, čiji je vlasnik i glavni matchmaker Chael Sonnen. Legendardni borac, a danas također vrsni analitičar, Ishiiju je namijenio borbu za SUG titulu apsolutne kategorije, u kojoj ga čeka ogled protiv Masona Fowlera. Fowler je 27-godišnji američki grappling talent, koji se već iskazao borbama protiv najboljih, a u ovom meču bi trebao imati dvadesetak kilograma manje od Ishiija, ali svakako i prednost u grappling arsenalu koji posjeduje. Već je nastupao na SUG priredbama, gdje je dva puta pružio sjajan otpor Craigu Jonesu, možda i drugom najboljem grappleru svijeta u ovom trenutku, odmah iza Gordona Ryana.

Vrlo zanimljiv program osmislio je Sonnen, gdje će najviše pažnje imati međusobni susreti MMA zvijezda. Ryan Bader okušat će se protiv ogromne mase Derricka Lewisa, Donald Cerrone i Rafael Dos Anjos susresti će se po treći put, nakon dvije MMA pobjede Brazilca, a posebna poslastica bit će ogled Fabricija Werduma i Anthonyja "Rumblea" Johnsona. Sunaslovna borba priredbe donosi nastup poznate MMA borkinje Felicije Spencer protiv Amande Loewen.

Cijela će se priredba, kao i svaki program Submission Undergrounda, moći pogledati putem UFC Fight Pass servisa.

Submission Underground

Linker
25. travanj 2024 10:11