Regija

Julija Pajić potpisala ugovor s Bellatorom

Julija Pajić
Crnogorska borkinja Julija Pajić odnedavno je članica Bellatora za koji bi uskoro trebala debitirati

Samom svojoj pojavom na regionalnoj MMA sceni, Julija Pajić zainteresirala je fanove i medije. I to ne samo sportske, nego i one "mainstream". Vrlo atraktivan izgled, agresivan stil borbe te simpatičan "auslanderski" govor hrvatskog ili srpskog jezika, sve je to ono što je u startu bilo vrlo zanimljivo, kao i neka automatska mističnost koja dolazi uz nju i njenu samu pojavu.

Nakon što je ova 186 centimetra visoka 22-godišnja djevojka odradila prva tri profesionalna MMA nastupa, lako je bilo zaključiti da posjeduje borilačke kvalitete za dobru karijeru. A to su prepoznali i iz jedne od najvećih svjetskih MMA promocija. Naime, Julija je jučer gostovala u Podcast Inkubatoru gdje je ekskluzivno otkrila kako je potpisala ugovor s Bellatorom.

Julija je zapravo u drugoj najvećoj svjetskoj promociji trebala debitirati 3. listopada na priredbi u Milanu, no došlo je do problema s dokumentima i radnim dozvolama. Naime, iako je rođena i živi u Njemačkoj, Julija posjeduje državljstvo Crne Gore. Kako nije na vrijeme uspjela osigurati sve uvjete za nastup, njen debi morat će malo pričekati, no trebao bi se dogoditi čim to bude moguće.

Zapravo, Julija je već odradila pripreme u zagrebačkom ATT-ju, a u Milanu se trebala boriti protiv irske boksačice u kategoriji do 66 kilograma. Iako je ostala bez ovog nastupa, uzbuđena je priliku dobiti što prije te se dokazati na tako visokoj razini. U njenoj kategoriji nedostaje borkinja i svakako bi već s nekoliko dobrih nastupa mogla postati bitan faktor čak i na najvišoj svjetskoj razini.

Linker
15. travanj 2024 10:18