Regija

Kladionice Erslana proglasile velikim favoritom i uoči drugog nastupa za KSW

 Damir Krajac / CROPIX
Kladionice su samo par dana nakon što je KSW službeno najavio drugi meč za našeg sjajnog poluteškaša Ivana Erslana,  dvoboj protiv Przemyslawa Mysiale odlučile uvrstiti u svoju ponudu.

Odlučili smo provjeriti kako član zagrebačkog American Top Teama (ATT) stoji u ponudama "bookmakera" i tko je favorit? Prema kladionicama, bivši član Bellatora i sudionik "The Ultimate Fightera" ima vrlo malo šanse protiv neporaženog Hrvata (8-0-1).

Mysiala je veliki "underdog", a kvota na njega se kreće oko 4.00. To znači da svoj novac možete čak učetverostručiti, ukoliko ste se kladili na Poljaka, a on na koncu stigne do pobjede.

Ukoliko vjerujete u drugo KSW slavlje našeg borca iz Obrovca, onda ćete dobiti puno skromnijih 1.22. No, očito je Erslan ostavio toliko pozitivan dojam protiv Rodrigueza u debiju na KSW-u 51 u Zagrebu, da je u očima "bookmakera" puno bolji izbor od iskusnog protivnika.

Može se očekivati da će se kvote mijenjati kako se bude približavao sam event, koji je na rasporedu 21. ožujka u Atlas Areni u poljskom Lodzu. Iste večeri će svoju obranu titule odraditi i prvak u velteru Roberto Soldić.

Ivan Erslan - Przemyslaw Mysiala 1.22 - 4.00

Linker
25. travanj 2024 00:57