Regija

Kladionice izmijenile koeficijente: Stošić nije više favorit u meču protiv Hilla!

Darko Stošić i Curtis Blaydes
 Instagram
Darko Stošić više nije favorit protiv Jamahala Hilla, koji ga čeka 25. siječnja na UFC on ESPN priredbi u američkom Raleighu koju predvode Blaydes i Dos Santos. Tako barem predviđaju kladionice i njihovi "bookmakeri".

Kada je prvotno ovaj dvoboj službeno najavljen, srpski borac je gotovo u svim "online" kladioničarskim kućama kotirao kao blagi favorit. Kvota na njegovo slavlje se kretala oko 1.79. No, kako se meč približavao, tako je koeficijent rastao te je u jednom trenutku Stošić postao "underdog". Trenutačno se na njegovu pobjedu nudi oko 2.15, a u jednom trenutku koeficijent je "podivljao" na gotovo 2.40.

Hill, koji je na početku bio autsajder i na čiju pobjedu se nudila kvota koja se kretala oko 2.0, sada je favorit na čije slavlje možete dobiti "tek" 1.71.

Kvote posljednjih dana miruju, no s obzirom na sve što se događalo, teško je procijeniti kako će se ponude kretati do samog dvoboja, do kojeg su ostala dva tjedna.

Podsjetimo kako je Stošić nakon uvodne pobjede u elitnoj promociji, ubilježio dva poraza koja su ga dovela u vrlo neugodnu poziciju. U zadnjem ugovornom dvoboju mora tražiti pobjedu protiv Hilla ukoliko želi ostati dio UFC-ovog rostera. Uoči ovog je dvoboja odlučio napustiti Cro Cop tim i pridružiti se "Elevation" timu u američkom Denveru gdje treniraju Blaydes, Overeem i još jedan bivši srpski UFC-ovac - Bojan Veličković.

Jamahal Hill vs Darko Stošić 1.71. - 2.15



Linker
25. travanj 2024 12:18