Regija

KSW potvrdio tko će se boriti u glavnoj borbi priredbe u Areni Zagreb

KSW 51
 KSW 51
Službeno je potvrđeno koja dva borca će se susresti u glavnoj borbi KSW 51 priredbe koja će se 9. studenog održati u Areni Zagreb. To su Erko Jun i vjerojatno najveća poljska borilačka zvijezda, Mariusz Pudzianowski.

Iako se tako nešto špekuliralo od samog početka, tek se danas na službenoj konferenciji za medije potvrdilo kako će Erko Jun i Mariusz Pudzianowski predvoditi najveći ovogodišnji borilački event u regiji. To samo potvrđuje koliko KSW ozbiljno puca na ovu regiju, budući da Zagrebu poklanjaju nastup svoje najveće zvijezde i jedne od najvećih poljskih zvijezda uopće.

Mariusz Pudzianowski pet puta u karijeri osvajao je titulu "Najjačeg čovjeka na svijetu". Iz "strongman" natjecanja povukao se 2009. godine, a spomenutim naslovima dodao je 18 Grand Prix titula i šest europskih, što ga čini najuspješnijim natjecateljem u povijesti "World's Strongest Men" prvenstava. Nakon te karijere, prebacio se na MMA, gdje je samo nastavio svoj zvjezdani status.

Uz KSW je Pudzianowski sve od tada te je odradio već 20 borbi u toj promociji, uz 12 pobjeda, sedam poraza i jednu poništenu borbu. Ovo će biti deveti put da "Pudzian" predvodi priredbu svog poslodavca. Peterostruki najjači čovjek na svijetu borit će se protiv Erka Juna, borca iz BiH, inače jedne od najvećih europskih fitness zvijezda. No, on nije samo to, budući da je svojim dosadašnjim MMA nastupima pokazao koliko dobar borac već je te koliko dodatno dobar može postati.

Osim sudionika spomenutog "main eventa", KSW je na današnju konferenciju za medije doveo preostale najveće zvijezde priredbe, Antuna Račića, Filipa Pejića, Vasu Bakočevića i Aleksandra Ilića. Čeka se još samo Roberto Soldić i spektakl će srušiti sve granice!

Linker
26. travanj 2024 12:23