Regija

KSW Zagreb dobio pojačanje iz Slovenije, potpisao Lemmy Krušič

Lemmy Krušič i Islam Karimov
 Facebook
KSW 51 program dobio je još jedno novo ime. Ponajbolji slovenski borac i član zagrebačkog ATT-ja, Lemmy Krušič, potpisao je ugovor s poljskom promocijom, a prvi nastup imat će upravo u Areni Zagreb.

30-godišnji slovenski borac profesionalac je već deset godina, tijekom kojih je nastupao u raznim promocijama gdje vrijedi navesti AFC i FFC, a do sada je upisao 20 pobjeda i šest poraza, nastupajući u bantamu i perolakoj kategoriji. Trenutno se nalazi u nizu od tri pobjede, a ovo bi mu trebala biti prva borba u 2019. godini. Nedavno je potpisao ugovor s Fight Nations menadžmentom, nakon čega je stigao i potpis za poljsku promociju.

Još uvijek nije poznato protiv koga bi se "Wardog" trebao boriti, no svakako će biti veliko pojačanje za bantam kategoriju KSW-a. Ona bi u Zagrebu trebala dobiti svog prvog prvaka, a za pojas će se boriti Antun Račić. Dva od svojih šest poraza Lemmy je doživio upravo od borca iz Dubrovnika, a posljednji datira za 2014. godinu kad su se borili za FFC pojas perolake kategorije. Ovako se svakako otvara prilika za možebitni treći okršaj ova dva sjajna borca.

KSW 51 održava se 9. studenog u Areni Zagreb, a svakog dana saznajemo sve više informacija koje nam samo potvrđuju kako je u pitanju priredba kakva se ne propušta.

Linker
26. travanj 2024 13:04