Regija

Kujundžić i Mikelić idućeg mjeseca na izuzetno jakom eventu u Kišinjevu

Mladen Kujundžić i Teo Mikelić
 Instagram
Hrvatska riječko-pulska kickboxing kombinacija, Mladen Kujundžić i Teo Mikelić, idućeg mjeseca nastupit će na vrlo jakom FEA kickboxing eventu u glavnom gradu Moldavije, Kišinjevu. Obojica će nastupiti u turniru četvorice boraca njihove kategorije.

Kako smo već ranije obavijestili, Kujundžić je za svoj ždrijeb saznao već ranije. Njega u polufinalu Fighting i Entertainment Association turnira teške kategorije čeka borba protiv 31-godišnjeg ruskog borca Mikhaila Tyutereva. Ako savlada njega, u finalu bi ga mogao čekati veliki Pavel Zhuravlev, koji će prije toga u polufinalu morati savladati Nizozemca Moribu Kosiaha.

Ako riječki borac osvoji ovaj turnir, na kraju će ga čekati borbu protiv FEA prvaka. To je Alexander Burduja, borac kojeg je Mladen već prošle godine u jednom sjajnom meču savladao.

Na isti event te turnir lake kategorije pozvan je Teo Mikelić i to nakon impresivne pobjede prošlog vikenda u Puli. Najboljeg hrvatskog kickboksača lakših kategorije u polufinalu čeka Danyil Kazantsev iz Ukrajine, dok se u drugom polufinalu sastaju domaći predstavnik Vitalae Matei i Maikel Garcia iz Španjolske.

Priredba se održava 28. ožujka, a prijenos je moguće kupiti putem web stranica FEA promocije.

Linker
17. travanj 2024 02:49