Regija

Legendarni MMA stručnjak Firas Zahabi drži seminar u UFD Gymu

Firas Zahabi
 Instagram
Ako ste negdje blizu njemačkog Duesseldorfa, svakako dođite na seminar s jednim od najboljih MMA trenera na svijetu - Firasom Zahabijem! On će svoje znanje i iskustvo građeno s borcima kao što su Georges St. Pierre i Rory MacDonald, dijeliti 11. rujna u poznatom UFD Gymu.

Ne iznenađuje da je Zahabi došao u UFD Gym s obzirom da već neko vrijeme surađuje s najvećom zvijezdom iz ove dvorane, a ujedno i KSW prvakom Robertom Soldićem. "RoboCop" je i trenutačno u Zahabijevom TriStar Gymu u Montrealu, gdje brusi formu za nadolazeću obranu titule na KSW-u 50 protiv Patrika Kincla.

Tijekom vrlo uspješne karijere MMA trenera, Zahabi je postao poznat kao izniman strateg i beskompromisan radnik. Njegov najpoznatiji učenik je po mnogima najbolji MMA borac svih vremena Georges St. Pierre, a tek nešto zaostaje aktualni Bellatorov prvak i bivši UFC "contender" Rory MacDonald.

Vlasnik i prvi strateg UFD Gyma je hrvatski menadžer Ivan Dijaković. Dvorana je u nekoliko navrata proglašavana za najbolju u Njemačkoj, a prema imenima koja tamo treniraju spada u sami europski vrh. Sve detalje o seminaru provjerite u Instagram objavi službenog profila UFD Gyma.

View this post on Instagram

Make sure you don’t miss this‼ On September 11, 2019 from 6:00-9:00 pm @firas_zahabi will be in our gym putting on a once #grappling seminar. Lern from the coach of UFC legend Georges St-Pierre and the current Bellator Champion Rory MacDonald. Das solltet ihr nicht verpassen ‼Am 11. September 2019, von 18:00-21:00 Uhr, gibt @firas_zahabi ein einmaliges #grappling Seminar in unserem Gym. Lernt vom Trainer der UFC Legende Georges St-Pierre und dem aktuellen Bellator Champion Rory MacDonald. Preis für Mitglieder 20 EUR, für Nicht-Mitglieder 25 EUR. Anmeldungen per DM oder E-Mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ————————————————- #AllTheWayUp with #UFDGYM #WeMakeChampions

A post shared by UFD GYM (@ufd_gym) on

Linker
25. travanj 2024 21:07