Legendarni MMA stručnjak Firas Zahabi drži seminar u UFD Gymu

Ako ste negdje blizu njemačkog Duesseldorfa, svakako dođite na seminar s jednim od najboljih MMA trenera na svijetu - Firasom Zahabijem! On će svoje znanje i iskustvo građeno s borcima kao što su Georges St. Pierre i Rory MacDonald, dijeliti 11. rujna u poznatom UFD Gymu.

Ne iznenađuje da je Zahabi došao u UFD Gym s obzirom da već neko vrijeme surađuje s najvećom zvijezdom iz ove dvorane, a ujedno i KSW prvakom Robertom Soldićem. "RoboCop" je i trenutačno u Zahabijevom TriStar Gymu u Montrealu, gdje brusi formu za nadolazeću obranu titule na KSW-u 50 protiv Patrika Kincla.

Tijekom vrlo uspješne karijere MMA trenera, Zahabi je postao poznat kao izniman strateg i beskompromisan radnik. Njegov najpoznatiji učenik je po mnogima najbolji MMA borac svih vremena Georges St. Pierre, a tek nešto zaostaje aktualni Bellatorov  prvak i bivši UFC "contender" Rory MacDonald.

Vlasnik i prvi strateg UFD Gyma je hrvatski menadžer Ivan Dijaković. Dvorana je u nekoliko navrata proglašavana za najbolju u Njemačkoj, a prema imenima koja tamo treniraju spada u sami europski vrh. Sve detalje o seminaru provjerite u Instagram objavi službenog profila UFD Gyma.

 

Newsletter

Prijavite se na Fightsite.hr newsletter i ne propustite zanimljive priče!