Regija

Luka Ćurković se nakon dvije godine pauze vraća u MMA borilište!

Luka Ćurković
 Facebook
Nakon dvije godine pauze, u borilište se vraća vrlo talentirani mladi hrvatski MMA borac Luka Ćurković. Člana zagrebačkog ATT-ja smo posljednji put u akciji gledali na FFC-u 30, 21. listopada u austrijskom Linzu. Sada bi trebao nastupiti na prvoj priredbi nove hrvatske borilačke promocije FNC (Fight Nation ChampionshiP), koja će se održati 5. listopada u Zagrebu.

Ćurković je karijeru prekinuo nakon ozljede noge radi koje je morao na operaciju. U jednom trenutku je bio blizu povratku u borilište, no ozljeda se obnovila i ponovno je morao na prisilni odmor, a njegova karijera na čekanje.

"Luka Čurković borac je American Top Teama Zagreb i jedan od najboljih MMA boraca velter kategorije u regiji. Nažalost problemi s ozljedama nakratko su zaustavili njegovu karijeru, ali to je sada riješeno i idući Lukin nastup je 05.10. na premijernom Fight Nation Championship eventu", stoji u objavi na Facebooku Dražena Forgača iz American Top Teama, jednog od organizatora FNC-a.

24-godišnji Hrvat u karijeri ima 6 pobjeda i samo 1 poraz do sada. Izgubio je već u premijernom MMA nastupu nakon čega je nanizao šest uzastopnih pobjeda. Posljednju je ubilježio u uglednoj hrvatskoj promociji FFC.

Linker
21. travanj 2024 13:36