Regija

Meč Croate i Bakočevića odgođen do rujna!

 Screenshot (YouTube)
Jedan od najiščekivaniji regionalnih okršaja izgleda nećemo gledati prije rujna...

Borilačka promocija Megdan Fighting imala je za 5. travnja zakazanu priredbu u Novom Pazaru, ali je event na kojem su rukavice trebali ukrstiti Francisco Albano Barrio zvani Croata i popularni Vaso Bakočević, poput mnogih drugih sportskih događaja otkazan zbog pandemije koronavirusa.

A kako stvari stoje, fanovi Megdana i ovog zanimljivog dvojca morat će se još neko vrijeme strpjeti. Naime, upravo je Megdan preko svog Instagrama objavio da taj dvoboj, kao i susret Čede Pantića i Miloša Keljanovića "izgleda možemo očekivati tek u rujnu".

Iz srpske su borilačke promocije ovaj potez pravdali uz riječi da je "sport pred publikom zabranjen do daljnjega te da lipanj i srpanj nisu izvedivi."

"Po europskim i globalnim predviđanjima tek se od kraja kolovoza može računati na publiku i strane borce koji dolaze bez smetnji i izvanrednih okolnosti", poručili su iz Megdana uz dodatak da se toliko popularni mečevi ne mogu organizirati bez prisustva publike, ali i da će se 28. svibnja objaviti definitivna odluka o tome hoće li biti njihovih priredbi bez publike za ostale borce i mlade nade.

Linker
05. travanj 2024 17:58