Regija

Megdan golica maštu svojih fanova: Protivnik Zuluzinha bit će Dušan Džakić?!

Džakić vs. Zuluzinho
Čini se kako ćemo dva dana prije Megdana 5 saznati ime protivnika za Zuluzinha, brazilsku MMA ikonu legendarnog Pridea. Ako je vjerovati Instagram objavama same promocije, u njihov ring bi se trebao vratiti Dušan Džakić.

Prije nekoliko dana objavljen je kompletan program priredbe "Megdan mladih vitezova", koja će se u četvrtak 27. lipnja održati u Sremskoj Mitrovici. Zapravo, gotovo kompletan. Na njemu je nedostajalo ime protivnika za Zuluzinha, brazilskog gorostasa kojem će to biti drugi nastup u ovoj promociji. Ako je vjerovati onome što Insta Story objave Megdana govore, njegov protivnik bit će Dušan Džakić.

Džakić je jedan od najpopularnijih boraca u regiji, ali isto tako i borac koji je nakon svog posljednjeg nastupa ostavio rukavice na podu ringa. Ipak, čini se da će se samo tri mjeseca kasnije vratiti u kavez i obračunati s borcem koji će u ring ući vjerojatno duplo teži od njega. Megdan je na to natuknuo kroz svoje objave na Instagramu, a poruku Džakiću ostavio je i sam Zuluzinho putem svog profila. Isto je putem svojih Insta Storya napravio i Džakić pa nema nikakve sumnje kako će se ova borba uistinu održati.

U svakom slučaju, čeka se i službena potvrda ove vijesti od strane promocije. 32-godišnji Džakić trenutno je u nizu od tri pobjede, odnosno sedam pobjeda u posljednjih osam nastupa, a ukupno u karijeri je na 23-11. 41-godišnji Zuluzinho je na 12 pobjeda i devet poraza, a prošle se godine vratio borbama nakon punih osam godina pauze. U ožujku je uspješno debitirao za Megdan, savladavši Aleksandra Aleksića prekidom u prvoj rundi.

Linker
18. travanj 2024 20:26