Regija

Mirsad Bektić reagirao na najteži poraz u karijeri

Mirsad Bektić
Mirsad Bektić nije iskoristio najveću priliku dosadašnje MMA karijere. Najbolji MMA borac iz BiH poražen je prekidom u prvoj rundi od Josha Emmetta, no nije dugo očajavao. Vrlo brzo se javio putem društvenih mreža, uz poruku kako će se vrlo brzo vratiti.

Puno se očekivalo od Mirsada Bektića prije borbe protiv Josha Emmetta, posebno nakon što ga nismo gledali godinu dana. Ova borba trebala je pokrenuti njegov niz prema vrhu UFC-ove perolake kategorije, no na kraju je sve završilo suprotno od onoga čemu se Mirsad nadao. Doživio je težak poraz, onakav nakon kakvih mnogi neko vrijeme ne izlaze u javnost. No, Bektić nije jedan od tih.

On je već idući dan na Instagramu postavio fotografiju s timom, prijateljima i obitelji te je otkrio kako je dobro. Poraz je težak, ali svakako je potrebno što prije prijeći preko njega.

"Više sam nego zahvalan na svojim trenerima, obitelji, djevojci i prijateljima koji su me došli podržati. Rezultat nije onakav kakav smo željeli, no puno sam naučio. Zdrav sam i vratit ću se brže nego što možete zamisliti", napisao je Mirsad čime je pokazao optimizam i volju da što prije taj poraz ostavi iza sebe.

Njemu je tek 28 godina, a ovo mu je drugi poraz u karijeri. Prvi mu je također nanio član Teama Alpha Male, Darren Elkins pa se čini kako su momci iz Sacramenta pronašli recept za Bektića. U većini ostalih borbi izgledao je sjajno i nema sumnje kako posjeduje talent potreban za velike rezultate. Ono što mu je do sada najviše nedostajalo su češći nastupi. Ako izbjegne ozljede i krene se redovno boriti, mogao bi Mirsad napraviti velike rezultate.

Linker
19. travanj 2024 02:03