Regija

Moćna KOK organizacija prvi put stiže u Sjevernu Makedoniju!

KOK Sjeverna Makedonija
 Službeni plakat
Poznata litavska kickboxing promocija "King of Kings" (KOK) će 4. travnja održati svoju prvu priredbu u Sjevernoj Makedoniji. Nastavak je to politike širenja na tržište Balkana, nakon što su prošle godine debitirali u Sarajevu. Event je zakazan za grad Bitolu, a moći će se globalno pogledati na KOK-ovom "online streamu".

Najveće ime čitavog eventa je bez sumnje legendarni bosanskohercegovački kicboksač Dževad Poturak. On je aktualni KOK-ov europski prvak, a u ovom trenutku se i dalje ne zna tko će mu biti protivnik, no najavljen je kao jedan od boraca.

Priredbu će predvoditi Makedonac Aleksandr Dimkovski. Njega na eventu u Bitoli očekuje Grk Michail Karamousketas. Podsjećamo kako je Dimkovski prošle godine u Sarajevu osvojio KOK-ov "mini Grand Prix" teškaša. Najprije je prekidom svladao Sašu Jovanovića, da bi u finalu bio bolji od Sanida Imamovića. Upravo zato mu se sada ovdje osmjehnuo "main event".

Osim Poturka i Dimkovskog, na eventu u Sjevernoj Makedoniji su najavljeni i borci poput Benija Osmanowskog, Urima Saitija, Nikole Bubevskog i Dejana Damovskog.

Linker
19. travanj 2024 09:15