Regija

Ništa od nastupa na Cage Warriors priredbi! Todorović za Fight Site: 'Posljednjih dana bio je kaos...'

Aleksandar Miličević, Duško Todorović i Jovan Miličević
Cage Warriors 113 priredba ipak neće na svom programu sadržavati planiranu UFC Fight Night 170 borbu između Johna Phillipsa i Duška Todorovića. To nam je potvrdio sam srpski borac, izjavivši kako je trenutna situacija takva da ne postoje mogućnosti sigurnog putovanja i povratka kući nakon odrađenog nastupa.

Duško Todorović na kraju će ipak morati malo pričekati svoj debi nastup u UFC-ovom borilištu. Nakon nekoliko dana neizvjesnosti, konačno je potvrdio kako se ovog vikenda neće boriti protiv Johna Phillipsa. Ta borba bila je ugovorena za UFC Fight Night 171 koji se u subotu 21. ožujka trebao održati u Londonu, a nakon otkazivanja tog programa se odjednom pojavila informacija kako je borba našla svoje mjesto na Cage Warriors 113 priredbi koja se održava dan ranije. No, na kraju ništa niti od te solucije. Službenu potvrdu Fight Site je dobio od samog borca.

"Oko svega mi je posljednjih dana bio kaos, nisam znao borim li se ili ne i dobio sam upute da ništa ne objavljujem dok ne bude sigurno. Cage Warriors je izbacio popis borbi, no ja ne nastupam", otkrio nam je Duško u kratkom razgovoru, da bi onda dodao svima jasan razlog:

"Razlog je pandemija i trenutno stanje u svijetu. Nije baš pametno u ovom trenutku pokušati bilo gdje putovati, ali trenutno nije baš niti moguće napustiti državu."

Neporaženi Todorović ugovor s UFC-om zaradio je u kolovozu prošle godine, nastupom u glavnoj borbi posljednje epizode treće sezone Contender Seriesa. Dugo je čekao ugovaranje borbe, ona je napokon došla, za nju se tjednima pripremao, no situacija koja je pod okove stavila cijeli svijet nije mu omogućila predstavljanje globalnoj MMA publici.

Linker
26. travanj 2024 22:46